Egyszeregy Kft.

Könyvelő, Tököl
Munkacsoport létszáma: 1
Megalakulás éve: 2009
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2011.07.21. óta (3785 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2021.01.27.
Legutóbbi belépés
2021.11.15.
Tőle kért árajánlatok
921
Általa küldött ajánlatok
83
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Adótanácsadás
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Cégünk szakképzett munkatárssal, valamint többéves tapasztalattal rendelkezik a számviteli és adózási szolgáltatások területén.

Arra törekszünk, hogy mindig a szakterület legjobbjai között legyünk.

Célunk az Önnek nyújtott professzionális szolgáltatás: minden adózási kérdésekre történő válaszoktól kezdve, a költséghatékony megoldásokig, mi készségesen állunk rendelkezésére. A folyamatosan változó gazdasági és adójogi környezet elkerülhetetlenné teszi azt, hogy folyamatosan tájékozódjunk a vállalkozásunkat érintő adójogi változásokról, hiszen jobb esetben „csak” az optimálisnál több adót fizetünk, rossz esetben azonban komoly bírság is lehet a tájékozódás elmulasztásának következménye.

Ennek elkerülése érdekében mi Ön helyett is folyamatosan nyomon követjük a jogszabályi változásokat, felhívjuk figyelmét, amennyiben valamilyen változás az Ön vállalkozását is érinti. A változások követése mellett természetesen folyamatosan naprakészen tartjuk cége adóügyeivel kapcsolatban, felhívjuk figyelmét a soron következő tennivalókra, elkészítjük, benyújtjuk bevallásait, és amennyiben szükség van rá, a hatóságok előtt is képviseljük vállalkozását. Folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket az adózás folyamatáról, a soron következő kötelezettségekről. Nyomon követjük, és megpróbáljuk előre jelezni a fizetendő adók nagyságát, így nem érheti meglepetés az éves, negyedéves adók megállapításakor.

Könyvelőirodánk segít vállalkozásának megtalálni azt a konstrukciót, mely a törvényes kereteken belül a legoptimálisabb adófizetési kötelezettségeket eredményezi. Szolgáltatásunk keretében a vállalkozás egészére, vagy akár csak egyes részeire végzünk adótervezést, illetve kialakítjuk, működtetjük a bevallásokhoz kapcsolódó számviteli rendszert.

Vállalkozásunk családi vállalkozás, azaz információt közvetlenül a cég vezetőjétől kap. Mi magunk könyvelünk és intézzük ügyfeleink ügyes-bajos társadalombiztosítási, munkaügyi és adóügyeit, és Budapesti ügyfeleink könyvelési anyagáért házhoz megyünk.

A leendő ügyfeleink döntése, hogy olcsó, vagy pontos, precíz, naprakész könyvelést szeretnének! Mi az utóbbit és a korrekt árat garantáljuk!


Beszélt nyelvek: magyar, angol, orosz
Szolgáltatások

Adótanácsadás, könyvelés, bérszámfejtés. Újonnan alapuló vállalkozásoknak tanácsadás.
Könyvvizsgálóval közvetlen kapcsolatunk van.
Pályázati elszámolások elkészítése.
Referenciák

15 év
Kapcsolat

Cím
2316 Tököl, Kun u. 7.
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
0
2015.10.08. 22:33
0
2015.10.05. 13:36
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ