Egyszeregy Kft.
Könyvelő, Tököl

Megalakulás:
2009
Aktuális
A Könyvelők.hu tagja
2011.07.21. óta (2078 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2017.03.07.
Legutóbbi belépés
2017.03.17.
Tőle kért árajánlatok
228
Általa küldött ajánlatok
45
  • Egyszeregy Kft. - Könyvelő
Tevékenységek
Könyvelés, Bérszámfejtés, NAV-, TB-képviselet, Adótanácsadás, Távkönyvelés, Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás
Cégünk szakképzett munkatársakkal, valamint többéves tapasztalattal rendelkezik a számviteli és adózási szolgáltatások területén.

Arra törekszünk, hogy mindig a szakterület legjobbjai között legyünk.

Célunk az Önnek nyújtott professzionális szolgáltatás: minden adózási kérdésekre történő válaszoktól kezdve, a költséghatékony megoldásokig, mi készségesen állunk rendelkezésére. A folyamatosan változó gazdasági és adójogi környezet elkerülhetetlenné teszi azt, hogy folyamatosan tájékozódjunk a vállalkozásunkat érintő adójogi változásokról, hiszen jobb esetben „csak” az optimálisnál több adót fizetünk, rossz esetben azonban komoly bírság is lehet a tájékozódás elmulasztásának következménye.

Ennek elkerülése érdekében mi Ön helyett is folyamatosan nyomon követjük a jogszabályi változásokat, felhívjuk figyelmét, amennyiben valamilyen változás az Ön vállalkozását is érinti. A változások követése mellett természetesen folyamatosan naprakészen tartjuk cége adóügyeivel kapcsolatban, felhívjuk figyelmét a soron következő tennivalókra, elkészítjük, benyújtjuk bevallásait, és amennyiben szükség van rá, a hatóságok előtt is képviseljük vállalkozását. Folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket az adózás folyamatáról, a soron következő kötelezettségekről. Nyomon követjük, és megpróbáljuk előre jelezni a fizetendő adók nagyságát, így nem érheti meglepetés az éves, negyedéves adók megállapításakor.

Könyvelőirodánk segít vállalkozásának megtalálni azt a konstrukciót, mely a törvényes kereteken belül a legoptimálisabb adófizetési kötelezettségeket eredményezi. Szolgáltatásunk keretében a vállalkozás egészére, vagy akár csak egyes részeire végzünk adótervezést, illetve kialakítjuk, működtetjük a bevallásokhoz kapcsolódó számviteli rendszert.

Vállalkozásunk családi vállalkozás, azaz információt közvetlenül a cég vezetőjétől kap. Mi magunk könyvelünk és intézzük ügyfeleink ügyes-bajos társadalombiztosítási, munkaügyi és adóügyeit, és Budapesti ügyfeleink könyvelési anyagáért házhoz megyünk.
Szolgáltatások
Adótanácsadás, könyvelés, bérszámfejtés. Újonnan alapuló vállalkozásoknak ingyenes tanácsadás.
Könyvvizsgálóval közvetlen kapcsolatunk van.
Pályázati elszámolások elkészítése.
Kapcsolat
Cím
2316 Tököl, Kun u. 7.
E-mail
Telefon
Beszélt nyelvek
magyar, angol, orosz
Térkép
Egyszeregy Kft.

Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
0
2015.10.08. 22:33
0
2015.10.05. 13:36
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ