Dobroczki Ádám

Könyvelő, Orosháza, Budapest 14. kerület
Munkacsoport létszáma: 1
Megalakulás éve: 2022
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2022.05.04. óta (269 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2022.09.27.
Legutóbbi belépés
2023.01.22.
Tőle kért árajánlatok
787
Általa küldött ajánlatok
397
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Dobroczki Ádám vagyok, regisztrált vállalkozási és IFRS mérlegképes könyvelő (regisztrációs szám: 208233), diplomás közgazdász, egyben könyvvizsgáló-hallgató. Karrierem kezdete óta mindig is számviteli, pénzügyi területen dolgoztam.

Az egyetemi diplomám megszerzése óta megfordultam multinacionális szolgáltatóközpontoknál, Big4 és kisebb könyvvizsgáló cégeknél. Dolgoztam könyvelőként, közel 10 éven át foglalkoztam könyvvizsgálattal. Ezen felül egy multinacionális cégcsoport egyik nagy méretű tagjának is voltam kontrollere, egyben pénzügyi-számviteli vezetője. Iparági szempontból számos cég működésébe beleláthattam és szerezhettem tapasztalatot.

Azért hoztam létre a D-Accounting-ot, hogy szakmai tapasztalatomat kamatoztatni tudjam, ügyfeleimet segítsem mindennapi életük során levéve vállukról a számviteli és adózási adminisztráció terhét, számviteli tanácsaimmal a jogszabályi megfelelőséget biztosítsam. Az online megoldásoknak köszönhetően Magyarország teljes területén lehetségessé válik a szolgáltatásnyújtás.

Munkám során mindig törekedtem a precizitásra, a teljességre és a pontosságra. Ügyfeleimet a lehető legmagasabb színvonalon igyekeztem kiszolgálni. Ezek számomra szakmai minimumot jelentenek ma is. Célom a magas ügyfélelégedettség, munkám során a folyamatos és időben történő kommunikációra törekszem.

Az együttműködések során az elektronikus megoldásokat preferálom, így papír használatára csak a legszükségesebb esetben kerül sor. Cserébe minden lehetséges esetben a dokumentumkezelés online történik jelszóval védett mappákban.


Beszélt nyelvek: magyar, angol
Szolgáltatások

Teljes körű könyvelés
Bérszámfejtés
Adóbevallások készítése
KATA ügyintézés
Magyar és IFRS beszámoló készítése
Számviteli tanácsadás (magyar, IFRS)
Könyvvizsgálati tanácsadás
Referenciák

Korábbi szakmai tapasztalataim:
Deloitte - Audit Project Manager
Diageo - Financial Accounting Manager
General Electric (GE) - Audit Assistant Manager
RSM - Audit Manager
PKF - Audit Manager
Nokia - AP Accountant

Jelenlegi ügyfeleim (magyar és angol nyelven):
- átalányadózó és vállalkozói SZJA szerinti egyéni vállalkozók (IT szolgáltatások, biztosítási tevékenység, egészségügyi szolgáltatás, marketing, fényképészet)
- korlátolt felelősségű társaságok (IT szolgáltatások, ingatlanügynöki, ingatlanforgalmazási tevékenység, fodrászat, építőipar)
Kapcsolat

Cím
5900 Orosháza, Avar utca 64.
Cím 2
1149 Buadpest, Egressy út 31-33.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ