Bemutatkozás

Elege van a hozzá nem értő "könyvelőkből"? Idegesíti, hogy bevételeinek többsége adóbírságot, adóhátralékot, vagy egyéb szabálytalanságért fizetendő szankciókra megy el? Nem tud napra készen tájékozódni cége pénzügyi helyzetéről? Nem készülnek időben bevallásai? Sorozatos egyeztetései ellenére is azt tapasztalja, hogy könyvelője önhatalmúlag, az Ön tájékoztatása nélkül cselekszik?
E kérdések csupán kiragadott elemek, amelyekkel a napi munkánk során közvetlenül, vagy közvetetten találkozunk (nem csupán Ügyfeleinknél), és egyúttal sajnos e kérdések minket könyvelőket is rossz színben tüntetnek fel, egyúttal megbélyegeznek. Erre azonban határozott megoldással tudunk szolgálni, nagy hangsúlyt fektetve a gazdasági szereplők bizalmának megszerzésére és azok ápolására tekintettel.

Vállalkozásunk több, mint 16 éves szakmai kis-, közép- és nagyvállalati környezetben edzett szaktudással áll Ügyfelei rendelkezésére. Szolgáltatásainkat fizikálisan elsődlegesen Sopron - Budapest vonalon biztosítjuk, de a folyamatos technikai fejlődésnek köszönhetőn, mind az informatika, mind a logisztika világában képesek vagyunk ellátni bármely cég, vállalkozás ügyviteli munkáit az ország bármely pontjáról.

Vállalkozásunk rendelkezik a szükséges NGM regisztrációval, amelyet a kötelezően előírt éves szakmai továbbképzésen felül önfejlesztéssel is igyekszünk napi szinten tartani Ügyfeleink hatékonyabb kiszolgálása érdekében. A dinamikusan és egyre gyorsabban változó gazdasági- és jogi környezetben ez elengedhetetlen.

További információkért honlapunkat ajánljuk az Önök figyelmébe.
Ajánlatot biztosítunk átlagosan 36 órán belül.

Kiemelten fontos a továbbiakban megemlítenünk!

Ajánlatunkat minden esetben az Önök által megadott adatok alapján adunk. Amennyiben Ön az ajánlatban tévesen adott információt, amely alapjaiban változtathatja azt meg, úgy kérjük jelezze ajánlatadást követően az info@cauldron-ugyvitel.eu e-mail címen. Amennyiben árainkat nem megfelelőnek találja, kérem tekintse át a megadott információkat, vagy érdeklődjön. Társaságunk a klasszikus üzletpolitika mentén dolgozik, azaz ajánlatkérés során a személyes megbeszélést, tárgyalást előnyben részesítjük, illetve preferáljuk, mivel az Önök kérdéseire és igényeire csak így tudunk pontos választ adni. Ez az Önök érdeke. Ajánlatunkat minden esetben mellékletben találhatják. Kérjük a mellékletet minden esetben tanulmányozzák át, mivel a szolgáltatási ár felépítését részletesen tartalmazza.

Áraink minden esetben három tényezőt tükröznek:
- Az Önök által megadott adatok alapján kalkulált vállalkozói árat
- Az Önök tevékenységével, speciális igényeivel szemben keletkező felelősséget
- Korrekt ár-érték arányt.
Vállalkozásunk által alkalmazott szolgáltatási díjakkal Ön előre kalkulálhat, és áraink lényegesen olcsóbbak, mint egy adóbírság.

Kerülje el az adócsapdákat, az inkorrekt könyvelőket, szabaduljon meg láncaitól, hogy minden erejével és szakmai támogatásunkkal vállalkozásának céljaira összpontosíthasson. Mi támogatjuk!

Köszönjük!


Beszélt nyelvek: magyar, angol, német
Szolgáltatások

Biztosított szolgáltatásaink a teljesség igénye nélkül:
- komplex ügyviteli szolgáltatás (teljes körű könyvelés mind egyszeres, mind kettős rendszerben, bevallások - beszámolók elkészítése)
- bérügyviteli és TB szolgáltatások kezelése
- cégek átvilágítása, elmaradt bevallások, beszámolók pótlása rövid határidővel
- kontrolling és pályázati szolgáltatások (eredmény- és költségterv, nagyobb vállalatok esetén havi, negyedéves és éves zárások kezelése)
- gazdasági és üzletviteli tanácsadás, üzleti tervek készítése

Amennyiben többet szeretne megtudni vállalkozásunkról, keresse fel honlapunkat!

Vállalkozásunk helyszíni kiszállást és könyvelést nem vállal!

Vállalkozásunk nem nyomott árakon dolgozik, illetve minimálárat alkalmaz, amely maximum 6 hónapig alkalmazható. További részletek: az ÁSZF-ben vagy e-mailen kérhető.
Referenciák

Szakmai tapasztalataink (a teljesség igénye nélkül):
- hazai vállalkozások, KKV-k, nemzetközi és hazai nagyvállalatok
- kiemelt terület: építő-, élelmiszer-, könnyűipar, kereskedelem, gyártást folytató vállalkozások
- kiadózás alá tartozó vállalkozások (KATA, KIVA, EVA)
- civil szervezetek, non-profit gazdasági társaságok

Vállalkozásunk tagjai a piacon előforduló összes gazdasági tevékenység ügyvitelével foglalkozik.
Kapcsolat

Cím
9400 Sopron, Makó utca 19. fsz. 2.
Cím 2
1134 Budapest, Váci út
E-mail
info@cauldron-ugyvitel.eu
Telefon
06309569856
Skype
cauldron.ugyvitel