Budaörsi Könyvelőiroda

Könyvelő, Budaörs
Munkacsoport létszáma: 1
Megalakulás éve: 2001
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2022.02.12. óta (482 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2023.05.31.
Legutóbbi belépés
2023.06.10.
Tőle kért árajánlatok
824
Általa küldött ajánlatok
23
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Cégalapítás
  • Adótanácsadás
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Minőségi szolgáltatásainkkal hozzájárulunk ügyfeleink hatékony működéséhez, segítünk optimális adózással, eredményes gazdálkodással, folyamatos, naprakész tanácsokkal. Irodánkban együttműködő ügyvéd kolléga szolgáltatása is igénybe vehető.

Tapasztalatainkkal segítünk kisvállalkozások számára könyvelési, bérszámfejtési, konzultációs-tanácsadási szolgáltatásainkkal vállalkozás indítás előtt álló, illetve a már működő vállalkozások számára is. Legfőbb befektetésünk – a szakértelem, továbbá a több mint 30 éves széleskörű tapasztalat és az ügyfeleinkre való maximális odafigyelés.

Szolgáltatásaink angol nyelven is elérhetők. Elsősorban online végezzünk tevékenységüket, de emellett szívesen találkozunk személyesen is ügyfeleinkkel.

Legfontosabb dolog egy vállalkozás életében a kiszámíthatóság. Küldetésünk a vállalkozások pénzügyi stabilizációjának erősítése – folyamatos pénzügyi monitoring által (rendszeresen egyeztetünk vállalkozások pénzügyi helyzetéről, segítünk a jövőbeni tervezésben).

Az ügyfeleinknél felmerült bármilyen vállalkozási, adózási, pénzügyi kérdés nagyon fontos, ezért az is, hogy ezeket mihamarabb megbeszéljük, illetve ha problémák adódnának azokra a lehető legjobb megoldást találjuk meg.

Cégünknél fontos, hogy az ügyfelünk vállalkozásának pénzügye átlátható, egyszerű és érthető legyen. Könyvelőirodánk biztos háttérként személyes pénzügyi információkkal segít ügyfeleinek a gördülékeny mindennapi működésben. Nagyon fontos a személyes odafigyelés üzleti partnereink vállalkozásaira, hiszen nincs két egyforma vállalkozás, nem lehet sablon megoldásokat alkalmazni.Beszélt nyelvek: magyar, angol
Szolgáltatások

Könyvelés, bérszámfejtés, tanácsadás, NAV-, TB képviselet, online könyvelés. Cégügyekkel kapcsolatos ügyintézés (cégalapítás, cégmódosítás)
Referenciák

Több évtizedes tapasztalattal, ügyfél-központú szemlélettel, megbízhatósággal, precíz, magas szintű
szolgáltatásokkal várjuk a könyvelés terén. Tegye rendbe a vállalkozásának pénzügyi hátterét.
Kapcsolat

Cím
2040 Budaörs, Szivárvány utca 4.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ