Biró-Török Bernadett ev.

Könyvelő, Pécs
Munkacsoport létszáma: 1
Megalakulás éve: 2019
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2021.11.18. óta (753 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2023.11.20.
Legutóbbi belépés
2023.12.11.
Tőle kért árajánlatok
243
Általa küldött ajánlatok
98
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Távkönyvelés
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Biró-Török Bernadett vagyok, regisztrált mérlegképes könyvelő.

Kiskorom óta vonzott a számok világa, így evidens volt, hogy a hivatásomat is a pénzügyi szektorban fogom megtalálni. Hamar rájöttem, hogy a sokak által keresett precizitást és tervezhetőséget a pénzügy és számvitel világa adja nekem.
A tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar, Pénzügy-számvitel szakán végeztem, majd vállalkozási mérlegképes könyvelői képesítést szereztem kitűnő eredménnyel. Az egyetemi tanulmányok során olyan komplex látásmódot sajátítottam el, amely a mai napig végigkísér a munkám során.
Tapasztalatszerzés céljából több mint 4 évig könyvelőirodában dolgoztam, ahol is 70 cég teljes körű könyveléséért, bérszámfejtéséért voltam felelős. Ez idő alatt megtanultam, hogy nincs lehetetlen, csak kellő kitartás, elhivatottság és fegyelem kell hozzá, és megjön a várva várt eredmény.
Kiemelt figyelmet és sok időt fordítok tudásom folyamatos fejlesztésére, mivel a számvitel világa folyamatosan változik, a vállalkozói szférában a döntéseket azonnal kell meghozni, így aki a folyamatos fejlesztést nem tartja fontosnak, az lemarad.

Célom, hogy ügyfeleim megkapják a vállalkozásuk sikeres vezetéséhez szükséges támogatást, segítséget, amellyel az elvárásaiknál magasabb eredményeket tudnak elérni.

Ami a munkámat jellemzi: Precizitás, figyelem, megbízhatóság és rugalmasság.


Beszélt nyelvek: magyar, német
Kapcsolat

Cím
7627 Pécs, Wass Albert út 66.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ