Balidor Gazdasági Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Könyvelő, Hévíz, Budapest 2. kerület
Megalakulás éve: 2007
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2017.10.12. óta (431 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2018.12.14.
Legutóbbi belépés
2018.12.12.
Tőle kért árajánlatok
381
Általa küldött ajánlatok
32
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Cégalapítás
  • Adótanácsadás
  • Könyvvizsgálat
  • NAV-, TB-képviselet
  • Felelősségbiztosítással
Balidor Gazdasági Tanácsadó és Szolgáltató Kft. - Könyvelő
Bemutatkozás

Tisztelt Érdeklődő,

cégünk közel másfél évtizedes tapasztalattal van jelen a könyvelési/adótanácsadási/bérszámfejtési szolgáltatások piacán. Jómagam regisztrált mérlegképes könyvelői képesítéssel, és adótanácsadói végzettséggel rendelkezem. Ez alatt a 13 év alatt kb. 150 cég teljeskörű könyvelését végeztem/végzem el, részt veszek az évenkénti könyvvizsgálatokon, illetve képviselem ügyfeleimet az adóhatósági és egyéb ellenőrzéseken. Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink számára megtaláljuk a legoptimálisabb adózási lehetőségeket, könyveiket a lehető legpontosabban vezessük, ennek érdekében naprakész adójogi és számviteli ismeretekkel, megbízható szakértelemmel segítjük ügyfeleink munkáját elsősorban Budapesten, Zala és Jász-Nagykun-Szolnok megyében, de szívesen várjuk az Ön, más településen működő vállalkozását is ügyfeleink közé. Könyvvizsgáló és ügyvéd partnereinkkel közösen nem csak számviteli és adójogi kérdésekben, hanem könyvvizsgálati és valamennyi jogi kérdésben (cégalapítás/cégmódosítás, végrehajtás, jogi képviselet stb.) is állunk rendelkezésére!


Beszélt nyelvek: magyar, német
Szolgáltatások

-könyvelés
-adótanácsadás
-bérszámfejtés
-adóhatóság előtti képviselet
-cégalapítás
-könyvvizsgálat
-jogi esetek
Referenciák

13 éves szakmai tapasztalat nemzetközi környezetben, elsősorban szolgáltató, kereskedelmi és ingatlanberuházási területen magyar-német nyelven, regisztrált mérlegképes, és adótanácsadó kollégákkal.
Kapcsolat

Cím
8380 Hévíz, Fenyő u. 14.
Cím 2
1021 Budapest, Kuruclesi út 47/B
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ