B&P Könyvelőiroda

Könyvelő, Szada, Gyál
Munkacsoport létszáma: 3
Megalakulás éve: 2003
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2024.02.08. óta (73 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2024.02.20.
Legutóbbi belépés
2024.04.22.
Tőle kért árajánlatok
132
Általa küldött ajánlatok
52
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
B&P Könyvelőiroda - Könyvelő
Bemutatkozás

20 éve stabilan működő családi vállalkozásunkat jelenleg 3 generáció alkotja. Mindannyian mérlegképes könyvelő képesítéssel rendelkezünk, ezáltal nem csak a szükséges tudás, de sok éves tapasztalat is áll mögöttünk ahhoz, hogy ügyfeleink számára a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

Legfőbb célunk ügyfeleink tökéletes elégedettsége. Ennek eléréséhez tudásunkat rendszeresen bővítjük és folyamatosan követjük a jogszabályi és technikai változtatásokat is. Tekintettel arra, hogy családi vállalkozás vagyunk, az alkalmazottak állandóak, a cégek könyvelését tartósan, egy személy végzi, akivel a cégvezetők közvetlen kapcsolatban állnak.

Fontos számunkra a határidők pontos betartása. A beérkezett anyagokat a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk, így az esetlegesen felmerülő problémákra -ügyfeleinkkel közösen- időben megtaláljuk a legjobb megoldásokat.Beszélt nyelvek: magyar, olasz
Szolgáltatások

Teljes körű könyvelés és bérszámfejtés, bevallások, beszámoló készítése. Képviselet a hatóságoknál. Statisztikai jelentések elkészítése.
Kapcsolat

Cím
2111 Szada, Boncsoki u.40.
Cím 2
2360 Gyál, József Attila u. 67.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ