Bemutatkozás

Hisszük hogy “a jó könyvelő az adójogszabályok pontos és naprakész ismeretéről ismerszik meg.” Mindig arra törekszünk, hogy a jogszabályok változásait napról-napra kövessük, és azokat a munkánk során megfelelően alkalmazni is tudjuk. Ez a hosszútávú, kiegyensúlyozott, színvonalas munka alappillére.
Mérlegképes könyvelők vagyunk, 15+ éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Tudásunkat és gyakorlati tapasztalatunkat több könyvelőirodában szereztük, és nyugodtan mondhatjuk, hogy láttunk már “mindent”, nem fogunk meglepődni a hirtelen jött megoldandó feladatok láttán.Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Könyvelés
Abban tudunk neked segíteni, hogy számláid, bizonylataid 100%-ban legálisan, a törvény által meghatározott módon kerüljenek adminisztrálásra, és azok határidő előtt, pontosan legyenek továbbítva a megfelelő hatóságok felé.
KATA könyvelés
Kettős könyvelés társaságoknak
Egyszeres könyvelés egyéni vállalkozóknak
Könyvelés civil szervezeteknek
Könyvelés alapítványoknak

Bérszámfejtés
A munkavállalók foglalkoztatásával rengeteg, és folyamatosan havonta visszatérő, adminisztrációs teendő hárul a cégekre. Mi ezeknek a terheknek a levételében, és a jogszabályoknak maximálisan megfelelő, megoldásával tudunk neked segíteni.
Személyi nyilvántartás
Havi jövedelmek számfejtése
Foglalkoztatottak bejelentése, kiléptetése
Járulék-elszámolások, bevallások készítése
Munkáltatói igazolások kiadása

Cégalapítás
Egy vállalkozás, és az üzleti modell megálmodása után a legfontosabb, hogy a lehető legkörültekintőbben legyen a cég megalapítva. A megfelelő formában, és alapokkal. Ebben tudunk téged támogatni, és lépésről-lépésre végigkísérni.
Kft. alapítása
Bt. alapítása
KATA alapítása
Egyéni vállalkozás alapítása

Bővebb információt a www.avetax.hu oldalon találsz.
Referenciák

Cégek teljes körű könyvelése, bérszámfejtése több mint 15 éves tapasztalattal.
Kapcsolat

Cím
8000 Székesfehérvár , Mártírok útja 3/B 
E-mail
avetax19@gmail.com
Telefon
06308655190