Auditpont Online Könyvelés

Könyvelő, Budapest 9. kerület
Megalakulás éve: 2001
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2019.01.02. óta (1546 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2022.01.06.
Legutóbbi belépés
2023.03.08.
Tőle kért árajánlatok
3275
Általa küldött ajánlatok
36
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Távkönyvelés
  • Felelősségbiztosítással
Auditpont Online Könyvelés - Könyvelő
Bemutatkozás

TÖBB MINT 15 ÉVES KÖNYVELŐ, KÖNYVELÉS TAPASZTALAT
Az Auditpont Online Könyvelés története 2002-ben kezdődött, könyvelési szolgáltatásaink kialakításában így már a kezdetek óta fókuszban van a cégszempontú, naprakész, legújabb technológiákon alapuló könyvelési / bérszámfejtési eszközök használata és ügyfeleink számviteli információellátása.

JÖVŐ ALAPÚ LEGÚJABB TECHNOLÓGIÁK ALKALMAZÁSA A KÖNYVELÉSBEN
Maximálisan az ügyfeleink igényei szerint alakítjuk ki a könyvelési, bérügyi együttműködést. Ügyfeleink bármilyen számviteli igényét ki tudjuk elégíteni, bármilyen vállalatirányítási rendszerbe távkönyveléssel be tudunk dolgozni, vagy ezekhez a rendszerekhez kapcsolódni tudunk és könyvelési adatokat tudunk fogadni, vagy küldeni az Auditpont könyvelési API szolgáltatásunkon keresztül.

VILLÁMGYORS, AKÁR NAPRAKÉSZ ONLINE ÉS AUTOMATIKUS KÖNYVELÉS
A mindenkori legmodernebb adatfeldolgozási technológiák alkalmazása révén rendkívül gyors, akár naprakész online könyvelés biztosítása ügyfeleinknek. Miután a bizonylatokat - például mobiltelefonról - feltöltik, akár már pár perc után láthatják azokat online ügyfélportálunkon keresztül a könyvelésükben.

A MINDIG ELÉRHETŐ MOBIL KÖNYVELÉS
Cége könyvelési, bérügyi adatai az interneten keresztül bárhonnan és bármikor elérhetőek. Mobil alkalmazásunkkal naprakészen követhetik nyomon cégük számviteli adatait. Ügyfeleink számláikat egyéb bizonylataikat telefonjukról is közvetlenül feltölthetik online könyvelésre.

EGYSZERŰEN ÉRTHETŐ ÉS ÜGYFÉLKÖZPONTÚ ONLINE SZOLGÁLTATÁSOK
Minden szolgáltatásunknál legfőbb szempontunk az ÜGYFÉL. Emberi nyelven kommunikálunk ügyfeleinkkel, szolgáltatásaink kialakításánál biztosítjuk, hogy ügyfeleinknek a lehető legkevesebb tennivalójuk legyen a könyvelés tekintetében. Ügyfeleink így nyugodtan tudnak fókuszálni vállalkozásuk fejlődésére. A könyvelés ne vegye el ügyfeleink idejét.

PROBLÉMÁK HELYETT MEGOLDÁSOK
Mi nem a problémát, kifogást keressük, hanem a megoldásokat. A lehető legnagyobb mértékben alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez. Egy felmerülő akadály, probléma esetén az alternatív megoldásokra fókuszálunk.

SZAKSZERŰ ÉS PRECÍZ MUNKA, SZAKÉRTELEM A KÖNYVELÉSBEN
15+ éves online könyvelési tapasztalatunk alapján kialakított belső folyamataink és többlépcsős, algoritmusokra épülő ellenőrzési rendszerünk biztosítja könyvelési munkánk precizitását. Szolgáltatásainkat tehetséges és specifikus képességekkel rendelkező könyvelési / bérügyi szakemberek csoportja nyújtja Önöknek a legújabb technológiák felhasználásával. Könyvelés, bérszámfejtés szolgáltatásainkra felelősségbiztosítással rendelkezünk.

TRANSZPARENS DÍJAK, KÖNYVELÉSI ÁRAK
A könyvelési díj, elszámolásaink könnyen átláthatóak. Az online könyvelés révén kedvező könyvelési árak biztosítottak. A dinamikus díjrendszer továbbá biztosítja, hogy cégük felé kizárólag azok a szolgáltatások kerülnek számlázásra, amelyre cégüknek valóban szüksége van, és amely szolgáltatásokat ténylegesen igénybe is vették.


Beszélt nyelvek: magyar, angol, német
Kapcsolat

Cím
1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ