Astra Group BPO Kft.

Könyvelő, Budapest 13. kerület
Munkacsoport létszáma: 6
Megalakulás éve: 2002
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2017.08.25. óta (2297 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2023.10.30.
Legutóbbi belépés
2023.12.08.
Tőle kért árajánlatok
4926
Általa küldött ajánlatok
459
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Cégalapítás
  • Felelősségbiztosítással
Astra Group BPO Kft. - Könyvelő
Bemutatkozás

Cégünk 20 éve nyújt NAV biztos könyvelési-adózási-bérszámfejtési szolgáltatást a vállalkozások számára. Ha ránk bízza cége könyvelését nyugodtan aludhat. Az adóhatóságnál hosszú évek során megszerzett szakmai tapasztalatunkat átadjuk Önnek is. A legtöbb irodával szemben mi nem szakosodtunk egyetlen ágazatra sem így elmondhatjuk, hogy szinte minden területen kiváló szakmai ismeretekkel rendelkezünk. Nálunk a minőség az elsődleges szempont a napi munkavégzés során és az ügyfél kapcsolatokban is. Mottónk az "ügyfélért mindent" megteszünk ezáltal hozzá segítjük ügyfeleink vállalkozását a sikeres működéshez. Irodánk komplex szolgáltatást nyújt így nálunk az ügyfelek mindent megkapnak egy helyen, könyvelést, adó tanácsadást, bérszámfejtést, NAV képviseletet. Startup induló vállalkozások tevékenységét induláskor adótervezéssel segítjük, hogy elkerüljék a meglepetéseket. NAV ellenőrzés előtt álló vállalkozásokat felkészítjük az ellenőrzésre, ami a magában foglalja a vizsgált időszak teljes átvilágítását. Szükség esetén képviseletet nyújtunk az egész eljárás alatt és után. Hazánkban egyre több a külföldi, kizárólag angol nyelven beszélő cégvezető. Az új kihívásnak mi is próbálunk megfelelni, így kollégáink képesek angol valamint német nyelven kommunikálni a külföldi ügyfelekkel.

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német
Szolgáltatások

Adótanácsadás (adótervezés, adóoptimalizálás)
Könyvelés (angol és német nyelvű ügyfelek számára is!)
Bérszámfejtés
NAV Ellenőrzési képviselet, jogorvoslat, jogi képviselet
Nemzetközi ügyek
Cégalapítás (partner ügyvédi iroda által)
Referenciák

Cégünk 15 éve nyújt szolgáltatást könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás területén valamint a NAV ellenőrzések során. Az általunk könyvelt cégek tevékenysége rendkívül változatos így széles ismeretekkel rendelkezünk a könyvelés-adózás területén. Nagy tapasztalattal rendelkezünk nemzetközi tevékenységet végző cégek könyvelése kapcsán is. A belföldi cégeink mellett nemzetközi tulajdonú és érdekeltségű cégek könyvelését is vállaljuk.
Kapcsolat

Cím
1132 Budapest, Váci út 14.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ