Adó-Tanoda Bt.

Könyvelő, Budapest 14. kerület, Dunakeszi
Munkacsoport létszáma: 2
Megalakulás éve: 2005
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2018.07.24. óta (335 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2018.08.08.
Legutóbbi belépés
2019.05.23.
Tőle kért árajánlatok
525
Általa küldött ajánlatok
134
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Cégalapítás
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Engedje meg, hogy könyvelő irodánk munkáját röviden bemutassam.

Balogh-Karácsonyi Ildikó vagyok a Bt. ügyvezetője. Könyvelési és tanácsadói tevékenységet 1998 óta vállalunk férjemmel Balogh Richárddal.
Irodánk a gazdasági élet számos területén működő cégnek vállal komplex számviteli szolgáltatást a cégalapítástól, az adóbevalláson keresztül a mérlegkészítésig.
Tisztában vagyunk vele, hogy a megfelelő könyvelőiroda kiválasztásában a szakértelem és a bizalom a két legfontosabb tényező.
Könyvelési feladatainkat mindig naprakészen látjuk el. A könyvelés során tudomásunkra jutott információkkal, adatokkal a legszigorúbb követelményeknek megfelelő titoktartással járunk el.
Tevékenységünk fontos jellemzője a közvetlenség, rugalmasság, professzionalitás és megbízhatóság. Tudásunkat és ismereteinket folyamatosan fejlesztjük. Célunk a hosszú távú együttműködés illetve partnereinkkel bizalmi viszony kialakítása.


Beszélt nyelvek: magyar, angol
Szolgáltatások

Cégünk vállalja:

Egyéni vállalkozások,
Betéti társaságok,
Korlátolt felelősségű társaságok könyvelését,
Magánszemélyek adóbevallásának elkészítését,
Adótanácsadást,
Számviteli politika elkészítését,
Egyéb szabályzatok elkészítését.
Referenciák

Balogh-Karácsonyi Ildikó vagyok az Adó-Tanoda Bt. ügyvezetője. 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem ebből közel 10 évet könyvelőirodai környezetben töltöttem a többit pedig multinacionális nagyvállalati környezetben.
Mérlegképes könyvelőként NGM regisztrációval rendelkezem. Közgazdász diplomámat a Pénzügy és Számviteli Főiskola Pénzügy szakán szereztem. Ezen kívül rendelkezem Adótanácsadói, Adószakértői végzettséggel, Igazságügyi Adó és Járulék szakértői engedéllyel, Társadalombiztosítási Bérügyintézői végzettséggel, és IFRS mérlegképes könyvelői végzettséggel is.

Balog Richárd vagyok az Adó-Tanoda Bt tulajdonosa. Én is, mint Ildikó, 20 éves könyvelői és informatikai tapasztalattal rendelkezem. Mérlegképes könyvelő vagyok informatikai ismereteimet a Zsigmond Király Főiskola gazdasági informatikus szakán szereztem.

Amennyiben bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését, várjuk jelentkezését elérhetőségeink valamelyikén.

Köszönjük megtisztelő figyelmét!
Kapcsolat

Cím
1142 Budapest, Ilka utca 31
Cím 2
2120 Dunakeszi, Vasvári Pál utca 4.
E-mail
Telefon
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ