Szépségszalonba kerül a Konyvelok.hu

Szépen fokozatosan megújítjuk a Konyvelok.hu oldalait, tetszetősebb kinézetet adva a könyvelői portálnak.

Amikor 2016. végén elkészült a Könyvelők.hu 3.0 verziója, akkor nagyon büszkén pihentünk meg, mert logikusan működő és sokat tudó portált hoztunk létre. De valljuk be őszintén: szépnek azért nem nevezhettük. Pedig minden a helyén volt, csak „szögletesen”. Ezt követően 2017-ben fogtunk hozzá egy dizájn-csapat bevonásával a portál csinosításának.

Oldalról oldalra haladunk. Először a címlapot terveztük át, aztán most a könyvelői profil oldalak kerültek sorra. Természetesen itt még nem állunk meg, hanem a portál összes belső oldalát ergonomikusabbá és szebbé tesszük. Az utolsó lépés a könyvelők belső műszerfala lesz, amely sok visszajelzést nyújt majd a profil teljesítményéről, elért eredményeiről.

Szépségszalonba került a Konyvelok.hu

A könyvelők visszajelzéseit, ötleteit, fejlesztési javaslatait nagy örömmel fogadjuk, és ha módunk van rá, megvalósítjuk. Egy-egy oldal megújulásakor rövid, 1-2 perces üzemszünet tapasztalható, de igyekszünk ezeket az éjszakai, nem forgalmas órákra időzíteni: ha mégis megakasztanánk valakit a munkájában, akkor az elnézését és megértését kérjük.

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ