Sämling továbbképzési kedvezmény a konyvelok.hu tagjainak - 2018

A Konyvelok.hu partneri megállapodást kötött a Sämling Üzleti Oktatási Központtal, hogy előfizetőinek egyedülálló kedvezményeket kínálhasson adó-pénzügyi-számviteli oktatás, konferenciák és felnőttképzés területén.

 

Tantermi és online képzéseinken, illetve konferenciáinkon a résztvevők a szakma legjobbjaitól aktuális, gyakorlati megoldásokat kapnak Adó, Pénzügy, Számviteli témában.

Mérlegképes könyvelőknek (vállalkozási, IFRS), adótanácsadóknak, adószakértőknek, okleveles adószakértőknek és könyvvizsgálóknak kreditpontot biztosítunk.

MÉRLEGKÉPES KREDITPONTOS KÉPZÉSEK, ELŐADÁSOK
20 %-os kedvezménnyel

VÁLLALKOZÁSI SZAKOS KÉPZÉS

  • ONLINE Mérlegképes továbbképzés (0-24-ig elérhető előadások tekinthetők meg felvételről, tesztkérdések nélkül, 16 kreditpont vállalkozási szakon)
    20% Konyvelok.hu kedvezménnyel 11.500Ft+áfa – 20% =9.200Ft+áfa
     
  • TANTERMI Mérlegképes továbbképzés (Budapesten jól megközelíthető helyszínen, kiváló oktatókkal, 2 nap, 16 kreditpont vállalkozási szakon) 
    20% Konyvelok.hu kedvezménnyel (ebéd nélkül) 20.900Ft+áfa – 20% = 16.720Ft+áfa

IFRS, SZÁMVITELI SZAKOS KÉPZÉSEK

  • ONLINE IFRS kreditpontos képzés – IFRS aktualitások: IFRS15 és IFRS16 témában.
    Kreditpontok: 4 mérlegképes (témakör: számvitel, szakterület: IFRS) kreditpont.
    20% konyvelok.hu kedvezménnyel 9.990 Ft+áfa – 20% =7.990 Ft+áfa

  • IAS IFRS képzés - A 3 napos kurzus összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat az IFRS elveiről, és gyakorlati példák sorozatán keresztül mutatja be használatukat.
    Kreditpontok: 8 mérlegképes (témakör: számvitel, szakterület: IFRS) kreditpont.
    20% konyvelok.hu kedvezménnyel 149.000 Ft+áfa – 20% =119.200 Ft+áfa

  • Konszolidált beszámoló - A 2 napos képzésen az éves és évközi konszolidált beszámoló készítés elméletét és gyakorlatát ismerhetik meg a résztvevők.
    Kreditpontok: 8 mérlegképes (témakör: számvitel, szakterület: IFRS) kreditpont.
    20% konyvelok.hu kedvezménnyel 88.000 Ft+áfa – 20% =70.400 Ft+áfa

  • Halasztott adó – 6 órás kurzus a nemzetközi beszámolókészítési elvek szerint az adózás számviteli kezeléséről. Kreditpontok: 6 mérlegképes (témakör: számvitel, szakterület: IFRS) kreditpont.
    20% konyvelok.hu kedvezménnyel 31.000 Ft+áfa – 20% =24.800 Ft+áfa

  • IFRS Mesterkurzus - 2 nap intenzív elmerülés a nemzetközi számvitel világában gyakorlati példasoron keresztül.
    20% konyvelok.hu kedvezménnyel 45.000 Ft+áfa – 20% =36.000 Ft+áfa

VÁLLALKOZÁSI ÉS IFRS SZAKOS KREDITPONTOS KÉPZÉS 1 CSOMAGBAN

Online vállalkozási és IFRS szakos kreditpontos képzés - Amennyiben Ön IFRS és VÁLLALKOZÁSI szakon regisztrált az NGM-nél, válassza 20 tanórás Online konstrukciónkat és így egy csomagban és kedvezőbb áron teljesítheti mindkét szak teljes éves kötelezettségét. Kreditpontok: 16 könyvvizsgálói kamarai kreditpont és 4 mérlegképes (témakör: számvitel, szakterület: IFRS) kreditpont.
20% Konyvelok.hu kedvezménnyel 18.900 Ft+áfa – 20% =15.120 Ft+áfa

KONFERENCIÁK

Minden hónapban 1 konferencia az aktuális adóváltozásokról a Főkönyvelő klubjának szervezésében. Naprakész tájékozottság, szakértői segítség 365 napon át! Hogy ne legyen egyedül a problémáival! Egész éven át tartó konferenciasorozat folyamatos bekapcsolódási lehetőséggel! MKK tagjainak kreditpontot biztosítunk a konferenciákon.

Főkönyvelő klubnapok

A Főkönyvelő klub előadásait online felületen is megtekintheti (felvételről), az Önnek leginkább megfelelő időpontban akár több részletben és akár többször is. Tagjaink évente 20 (120 perces) előadást tekinthetnek meg kedvező áron, valamint jogosultak egy 16 kreditpontot biztosító online mérlegképes továbbképzésünkre.

Online főkönyvelő klub tagság

KEDVEZMÉNY IGÉNYLÉSE

A jelentkezéskor válassza „Konyvelok.hu regisztrált tagoknak” járó kedvezményt. A kedvezmény csak érvényes Konyvelok.hu előfizetéssel vehető igénybe. Érvényességre utal a Konyvelok.hu címlapi térképén való megjelenés.

Így még inkább megéri a Sämling képzéseit választani, és a Konyvelok.hu előfizetési díja is gyorsabban megtérül.

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ