Próba-kalkulátor készült a könyvelői díjhoz

A Konyvelok.hu Díjkalkulátorát alaposan átdolgoztuk, hogy minél több könyvelő szakember és könyvelőiroda igényeihez alkalmazkodni tudjon.

Olvasási idő: 1 perc
Röviden: A Konyvelok.hu regisztrált tagjai számára elérhető az újragondolt Díjkalkulátorunk. Használata ugyan nem kötelező, de egyszerűbbé teszi az árazást, és az is beállítható, hogy a számított díj megjelenjen-e a profiloldalunkon.

Újdonság, hogy az oldal alsó részén megjelent egy próbaszámításra alkalmas rész is, amely segíthet a könyvelőknek a díjtételek pontosításában, esetleg egy későbbi árajánlat-adásban is. A próbaszámításkor meg kell adni néhány céges adatot, és ezek – valamint a könyvelő saját díjtételei – alapján a kalkulátor megmondja a havi könyvelési díjat.

"segíthet a könyvelőknek a díjtételek pontosításában, esetleg egy későbbi árajánlat-adásban is"

Próbálja ki Ön is, ide kattintva: Díjkalkulátor
 
A Díjkalkulátor a Konyvelok.hu oldalon, belépést követően, a Saját fiók menüpontjai között érhető el. A portál tagjai korlátozás nélkül használhatják, érvényes előfizetés SEM kell hozzá. A próbakalkulátor használatával néhány perc alatt beálltható egy fair és jellemző könyvelési díj.
 
FONTOS: Senki ne tartson a díjkalkulátortól! A használata nem kötelező, a Beállítások oldalon megadható, hogy a díjkalkulátor által számított díj megjelenjen-e a könyvelő profil oldalán, vagy sem. A díjkalkulátor belső értékei pedig sosem jelennek meg, azok bizalmas információk a könyvelők számára. A díjkalkulátor által adott könyvelési díj csak tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlatnak. Ha az érdeklődő pontos árat kér, azt továbbra is a könyvelő szakember fogja megadni.

"A díjkalkulátor belső értékei pedig sosem jelennek meg, azok bizalmas információk a könyvelők számára."

És végül: a díjkalkulátor a könyvelőt keresők felé jelenleg még nem nyilvános, de gőzerővel dolgozunk a megnyitásán (várhatóan 2016. szeptemberében).

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ