Összefogás a könyvelői szakma magas színvonaláért

A Konyvelok.hu csapata a nyáron sem pihen, hanem a háttérben azon dolgozik, hogy tagjaink számára egyre több előnyt kínáljon. Az eddig is elérhető könyvelői kedvezmények mellé új partnerünknek, a Saldo Zrt.-nek köszönhetően újabb kreditpontos képzések kerültek fel, hogy a naprakész tudás méginkább versenyképes legyen.

Olvasási idő: 1 perc
Röviden: A Saldo Zrt.-vel együttműködve a Konyvelok.hu előfizetői egy új, kifejezetten a számunkra kidolgozott, különleges kedvezményt vehetnek igénybe a Saldo regisztrált mérlegképes könyvelőknek szóló kreditpontos képzésein.

Pár napja már beszámoltunk róla, hogy a számviteli szakemberek képzésében rangos helyet elfoglaló Saldo Zrt. és a Konyvelok.hu együttműködésre lépett. Mindkét cég számára fontos, hogy a hazai könyvelői piacot felkészült, naprakész tudású szakemberek határozzák meg. És ami igazán lényeges számunkra, arról nem csak beszélünk, de teszünk is érte. 

“ami igazán lényeges számunkra, arról nem csak beszélünk”

Éppen ezért kapcsolatunk egyik fontos eleme, hogy aktív előfizetéssel rendelkező tagjaink továbbképzését speciálisan a számukra kialakított kedvezménnyel segítjük. Ennek részleteiről itt olvashatnak többet az érdeklődők.

Kifejezett öröm számunkra, hogy ezzel a lehetőséggel is hozzájárulhatunk, hogy tagjaink méginkább felkészültek legyenek, tudásukat karban tarthassák, hogy eközben versenyképesen kínálhassák szolgáltatásaikat. Jó érzés, hogy elképzeléseinkhez olyan partnerek csatlakoznak, mint jelen esetben a Saldo Zrt.

“versenyképesen kínálhassák szolgáltatásaikat”

Nem csoda hát, ha egyre többen gondolják úgy, hogy megéri a Konyvelok.hu tagjának lenni, vagy korábbi regisztrációjukat ismét aktiválni, hiszen az előnyök száma egyre növekszik, az előfizetés pedig egyre gyorsabban megtérül.

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ