Ön fenn van a Facebook-on?

Egyértelmű, hogy a közösségi média több változást hozott, mint a többi új kommunikációs csatorna a maga korában. Megváltoztatta a világot.

Ön fenn van a Facebook-on?Ön fenn van a Facebook-on? És a könyvelőirodája?

A közösségi jelenlét arra való, hogy megszólítsuk a környezetünket. Ha Ön már hozzákezdett a szakmai profilja közösségi médiában való gondozásához, akkor ezt érdemes a Konyvelok.hu adatlapján is tudatni azokkal, akik itt Önre találnak. A közösségi oldalakon való aktivitás könnyen rendszeres követőt, majd pedig ügyfelet hozhat Önnek: megismerik szakmai hozzáértését, egyre inkább ismerősként tekintenek majd Önre, vagy irodájára.

A közösségi megjelenés azt is mutatja, hogy a könyvelő lépést tart a korral. Ez ugyanis még olyan terület, amivel könnyű kiemelkedni a többi számviteli szolgáltató közül: csak kevesek fordítanak erre figyelmet, és még kevesebben teszik ezt folyamatosan.

"A közösségi megjelenés azt is mutatja, hogy a könyvelő lépést tart a korral."

A Konyvelok.hu oldalon a bejelentkezést követően a Profiloldal szerkesztése menüpotban adhatók meg az elérhetőségi adatok, köztük a Facebook, Google+ vagy LinkedIn profil linkjei. Ha már energiát fektet a közösségi jelenlétébe, adja tudtára potenciális ügyfeleinek is.

 

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ