Nem kell egyedül robotolni

Aki nem akar többé egyedül szembenézni a könyvelői szakma nehézségeivel, annak szeretnénk segíteni.

Nem kell többé egyedül robotolniA könyvelés sokszor magányos szakma. Jó néhányan vannak, akik egyedül csinálták végig a májusi hajtást: nem lehetett könnyű nekik. Nem mintha azok, akik többedmagukkal dolgoznak, nem állnának helyt éppúgy. Csakhogy ha van egy kolléga, akivel olykor-olykor meg lehet osztani örömöt, bánatot ⎼ pláne  munkát és tapasztalatot ⎼ az nagy segítség lehet.

"ha van egy kolléga, akivel olykor-olykor meg lehet osztani örömöt, bánatot ⎼ pláne  munkát és tapasztalatot ⎼ az nagy segítség lehet"


Ha szívesen csatlakozna egy másik könyvelőhöz, akár csak részmunkaidőben, akkor jelezze azt a Konyvelok.hu Saját fiók menüjéből elérhető BEÁLLÍTÁSOK oldal alján. Csak egy pipa a Munkaviszonyt / Állást is elfogadok / keresek jelölőnégyzetébe, és máris felkerül arra a listára, ahol a többi regisztrált könyvelőtársa láthatja, ki nyitott az együttműködési vagy állásajánlatokra. 

Ha pedig Ön inkább az, aki keresi a könyvelésben jártas segítségét, érvényes előfizetéssel bármikor feladhatja hirdetését az ÁLLÁS menüpontban. Ugyanitt találja meg azt a gombot is, amivel elérhetővé válik az együttműködésre nyitott, lehetséges partnerek listája.

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ