Néhány jó szó csodákra képes!

A pozitív visszajelzés jót tesz a munkakedvünknek, de a vállalkozásunknak is.

Mindenkinek hízelgő, amikor jókat mondanak róla. Jó újra és újra látni, hogy akikkel dolgozunk, azok megbecsülik az erőfeszítéseinket, nagyra értékelik a munkánkat.
Néha egy egyszerű mondat is megsokszorozza az erőnket és újra rendíthetetlenekké válunk. Lássunk néhány példát:

“Annamária mindig naprakész, precíz, türelmes. Százszor is elmagyarázza, amit a bölcsész agyam felfogni képtelen. : ) Három éve vagyok az ügyfele, neki köszönhetem, hogy nyugodtan alhatok éjszaka. ;)” (forrás)

“Óriási szaktudással rendelkező vezető, megbízható, segítőkész, probléma megoldó orientáltságú, profi munkaerőt képviselő iroda.” (forrás)

“A Könyvelde tudása naprakész, szolgáltatásai teljes körűek, így a kezdetektől fogva biztonságban tudom a cégem a könyvelését.” (forrás)

Biztos jól esne, ha a mi munkánkat is így jellemezné valaki.
Nos, ezeken túl néhány jó szónak még több pozitív hatása lehet. Nemcsak mi, de könyvelői vállalkozásunk is új erőre kaphat tőlük: ha ezeket az elégedett ügyfélvéleményeket elérhetővé tesszük a Konyvelok.hu profilunkon, akkor a megemlített előnyeinket szintén értékelni tudó, potenciális ügyfelek bizony nagyobb kedvvel fordulnak hozzánk. 

“Nemcsak mi, de könyvelői vállalkozásunk is új erőre kaphat...”

Kérje fel Ön is elégedett partnereit, hogy álljanak a cége mellé néhány jó szó erejéig. Ezt néhány kattintással megteheti: lépjen be Konyvelok.hu fiókjába, és Saját fiók >> Referencia kérése menüpontot használva kérjen felkérést.

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ