Mától ingyenes profil is nyitható a Konyvelok.hu-n

Megnyílt az egyszerű megjelenést nyújtó ALAP csomag is, így a szakmai profilt feltöltő könyvelők már ingyen is regisztrálhatnak.

A Konyvelok.hu könyvelői portált a könyvelő szakemberek és könyvelőirodák már nem csak előfizetéssel, hanem ingyenesen is igénybe vehetik. A szakemberek kérésére létrehozott ALAP megjelenési csomag használata teljesen díjmentes és a könyvelő vagy iroda szakmai profiljának megjelenését tartalmazza. Így költségmentesen lehetővé vált, hogy a legnagyobb forgalmú könyvelői portálon a megrendelők felvegyék a szakemberekkel a kapcsolatot.

„a szakmai profil ingyenes megjelenése”

Az ALAP megjelenésre minden könyvelő vagy könyvelőiroda jelentkezhet: ehhez elegendő a néhány perces regisztráció elvégzése és a szakmai profil kitöltése. Ezt követően a profil megjelenik és a könyvelőt keresők számára elérhetővé válik. Ezzel a megjelenő szakembernek egyel több lehetősége van arra, hogy új ügyfelekkel gazdagítsa ügyfélkörét, ráadásul mindezt költségmentesen.

„a kiemelt ügyfélszerzés is megmarad”

A korábbi, előfizetéssel használható szolgáltatáscsomag természetesen megmarad; ezt további hasznos újdonságokkal bővítve mást már AKTÍV csomagnak nevezzük. Legfrissebb eleme a Könyvelői Képzésnaptár, amely a kredites képzések országos gyűjteményét tartalmazza, így a könyvelő szakemberek könnyen áttekinthetik a lakhelyükhöz és érdeklődésükhöz legközelebb álló továbbképzéseket.

„nagyértékű szakmai kedvezmények”

Az AKTÍV csomagot kifejezetten az ügyfélkörüket bővíteni kívánó, kiemelt megjelenést és szakmai szolgáltatásokat igénylő könyvelőknek és könyvelőirodáknak tartjuk fent, akik egységes, mérsékelt éves előfizetési díj fejében prémium szolgáltatásokat, térképes megjelenést, munkaajánlatokat és nagyértékű szakmai kedvezményeket vehetnek igénybe.

 

FRISSÍTÉS: Jelenleg több mint 400 könyvelő veszi igénybe az AKTÍV csomagot és máris közel 400 szakember az ingyenes ALAP megjelenést. Várjuk a könyvelők és irodák jelentkezését, akár az ingyenes ALAP megjelenésre, akár a kiemelt AKTÍV csomagra.

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ