Kiosztották "Az Év Honlapja" jubileumi díjait

A Konyvelok.hu reményteljesen pályázott a díjra, és bár nem nyerte el, mégis sokat tanult és fejlődött a felkészülés során. Helyszíni beszámoló.

Azért jubileum, mert 15. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, 'Az Év Honlapja' pályázat. A Magyar Marketing Szövetség által szervezett versenyre összesen 240 nevezés érkezett.


A díjátadót december 7-én a Hélia Hotelben rendezték meg, ahol Varga Edit (MTVA) és Varga István, a pályázat alapítója, valamint Dr. Eszes István (zsűrielnök) ismertették a pályázatokat és kihirdették a nyerteseket.

A Könyvelők.hu a B2B, tehát az üzletek közötti üzlet kategóriában indult, a következő bemutatkozással:

Könyvelők.hu – Megtalálja Álmai Könyvelőjét

Ha társkeresővel lehet okosan társat találni, akkor könyvelőt is lehet! Miért ne kereshetné meg hasonló algoritmusokkal minden vállalkozás álmai könyvelőjét? Ezt teszi lehetővé a Könyvelők.hu, néhány extrával megspékelve.

Ugyanis a könyvelés bizalmi szakma, ezért a legtöbbünk az ismerőseit kérdezi meg, tudnának-e ajánlani egy jó könyvelőt. Pedig mennyivel nagyobb eséllyel találunk rá az Igazira, ha közvetlenül elérjük a könyvelőket! Több mint 570 könyvelő tart ebben össze.

És a néhány extra? A könyvelők legnagyobb kínja az árajánlat készítése, amelynek idejét 1 perc alá szorítottuk. Hiszen az adatok a Könyvelők.hu-n már megvannak, csak egy előre felvitt árlistával számló kalkulátorra kell kattintani, illetve az előre megírt sablonok közül kell választani. 2 kattintás!

Mi van még? Egy újságíró, aki bemutatja a szakembereket. Egy szakmai állásportál. És végül egy képzésnaptár, ahol az ország 13 legnagyobb felnőttképzője több mint 50 továbbképzést kínál. Csak könyvelőknek.

Kiosztották az év honlapja díjat

Látogatói célcsoportjaink:

  • Könyvelőt kereső vállalkozások: mindenki, akinek nincs megfelelő könyvelője, vagy aki kíváncsi a saját lehetőségeire, szeretne egy alternatívát. 2016-ban Magyarországon 1,7 millió regisztrált vállalkozás működik.
  • Szabadúszó könyvelők és könyvelőirodák: 52 ezer mérlegképes könyvelőt vett nyilvántartásba a Nemzetgazdasági Minisztérium 2016-ban. Számukra éves kötelező továbbképzést is előírnak a jogszabályok.

Kiosztották az év honlapja díjat

A sikeres pályázatokat a dizájn, felhasználói élmény és kreativitás szempontjából értékelte a zsűri. A gáláról díjjal térhetett haza többek között az Invitel, a McDonalds, a Budapest Park és a Dürer kert weboldala, a MOM Park, az iGONavigation, de elismerést kapott Monor városának honlapja, valamint a Bátor Tábor Alapítvány is.

A Közönség díjat több mint 6000 szavazattal a Nutriklub weboldal nyerte. Az Internet Kultúra Fővárosa díjat pedig ismét, immáron harmadik alkalommal Debrecen városa tudhatja magáénak.

 

Gratulálunk a nyerteseknek!

 

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ