Hirdetmény: Könyvelők.hu előfizetési díj - 2022

A Konyvelok.hu AKTÍV előfizetési díja 2022. augusztus 23-tól egységesen bruttó 15 990 Ft-ra módosult. Az ALAP megjelenés továbbra is díjmentesen vehető igénybe.

Mi változott?

A Könyvelők.hu AKTÍV előfizetési díja 2022. augusztus 23-tól egységesen bruttó 15 990 Ft-ra módosult. Az áremelkedést a kiadót érintő adóváltozások tették szükségessé. Az előfizetési díjat 2022-ben ÁFA nem terheli, a kiadó AAM számlát bocsát ki a díj befizetését követően, elektronikus formában. 

A meglévő előfizetésüket még a lejárat előtt meghosszabbító tagjaink számára továbbra is 13% folytonossági kedvezményt biztosítunk, így számukra a kedvezményes 13 990 Ft-os éves díj fejében vehető igénybe az AKTÍV előfizetés. 

Mindezzel párhuzamosan a számlázási adataink és a bankszámlaszámunk is megváltozik. Az átutalást választó előfizetőinktől azt kérjük, hogy a jövőben az új címet használják:

Eco Media Online Bt.
Számlaszám: 11707031-20001742

Az augusztus 23-24. napokon a Simple lassú átállása miatt akadozhat a bankkártyás fizetés. Ha épp ez a helyzet, akkor helyette a banki átutalást vagy a PayPal fizetést (akár kártyás PayPal fizetést) javasoljuk.

Ötfős szerkesztőségünk mindent megtesz annak érdekében, hogy a könyvelői portál minden eddiginél jelentősebb üzleti előnyöket kínáljon előfizetőinek.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a mostani adóváltozások legtöbbünket hasonlóan érintik és sok türelmet, kitartást kívánunk a kényszerű alkalmazkodáshoz.

Könyvelők.hu szerkesztőség

Budapest, 2022.08.23.

 

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ