Frissen sütött könyvelői weblapok

Saját, modern honlap - ezt ígéri a néhány hete indított könyvelői kedvezményünk. A kedvezményt kínáló partnerünk két honlapot már át is adott azóta.

A & M Audit Könyvelő Iroda honlapja - 2020

A modern ügymenetet és széles szolgáltatáspalettát kínáló könyvelőiroda honlapja máris tartalmazza a legfontosabb információkat, sőt a tartalma még bővíthető is maradt. A tatai könyvelőiroda 2019 januárja óta, tehát pont egy éve tagja a Könyvelők.hu portálnak. Az új honlap részletes bemutatkozást és térképet is tartalmaz.

Cím: http://amaudit.hu/ 

Frissen sütött könyvelői weblapok

Frissen sütött könyvelői weblapok

Gergely Julianna Könyvelőiroda - 2020

Gergely Julianna több mint 20 éves vezető könyvelői tapasztalat birtokában készíttette el új honlapját. A Könyvelők.hu portálnak 2019 novemberének vége óta, azaz csak másfél hónapja tagja, de keszthelyi könyvelőirodája máris kapott ajánlatkéréseket és adott ajánlatokat. Az új honlap közvetlen ajánlatkérésre is lehetőséget ad. 

Cím: https://gergelyjulianna.hu/

Frissen sütött könyvelői weblapok

Frissen sütött könyvelői weblapok

Így készül egy saját, könyvelői weboldal a Web-Made-nél:


A kialakított egyedi oldalak

Az eddig regisztrált ügyfelek számára eddig általában megfelelt az alapsablon beállítása, nem volt szükségük további, egyedi oldalkialakításra. Egy megrendelő kérte egy ajánlatkérő űrlap elkészítését, továbbá szükség volt egy „Aktualitások” oldal létrehozására, ahol az adott vállalkozást, valamint a szakterületet érintő legfrissebb infomációkat lehet megosztani. Egy feliratkozó pedig a meglévő régi honlapját szerette volna lecserélni, és a régi weblap színvilágát kívánta viszontlátni az új honlapon.

A megrendeléstől az átadásig

Jellemzően a megrendelés és a weboldal átadása között mindösszesen 5-14 nap telik el. Igyekszünk tartani a 14 napos határidőt. Ha az ügyféllel folyamatos a kommunikáció, bizonyos tartalmak (szöveg, kép) átküldésére időben sor kerül, akkor az esetek 99 százalékában tartható a 2 hetes átadási idő.

A szükséges konzultációk

A feliratkozás után a megadott e-mail címre elküldjük az ajánlatunkat, majd általában egy nappal később telefonon is felvesszük a megrendelővel a kapcsolatot. Ekkor átbeszéljük a pontos elképzeléseit a honlap arculatával, a domain névvel és a szöveges tartalmakkal kapcsolatban. Ez 15-30 percnél nem szokott tovább tartani. A beszélgetést követi a szerződés, valamint a számla elküldése az ügyfél részére.

Ha szükséges, a későbbiekben e-mailen, vagy telefonon még van lehetőség pontosításra.

Az elkészült weboldal elsőként a megrendelő számára kerül bemutatásra, és ha minden megfelelő, akkor közzétesszük, indítjuk az honlapot.

Tisztában vagyunk vele, hogy ügyfeleink elfoglaltak, idejük nagy részét a saját vállalkozásuk irányítása köti le. Ezért szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy minél kevesebb időt és energiát kelljen a honlapjuk beállítására fordítaniuk. Eddigi tapasztalataink alapján azt tudjuk mondani, hogy maximum egy óra ráfordításánál nincs szükség többre ügyfeleink részéről a saját weblapjuk elindításához. 

A későbbieken pedig, ha bármilyen változtatásra, bővítésre lenne szükség, készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére!


Ha a Könyvelők.hu AKTÍV tagjai közül más is szeretne élni a féláron történő honlapkészítéssel, akkor a kedvezmény hirdetményére kattintva minden fontos információt megtalál.

 

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ