Biztonságban a könyvelési adatok (x)

Az OrszágNet egy helyen kínál mindent a könyvelői vállalkozások informatikai rendszeréhez, a biztonságos adatmentéstől a könyvelőiroda weboldalának elkészítéséig.

Ráadásul most olyan kedvezményes csomagot kínál a Könyvelők.hu aktív előfizetői számára, mely adattárolás mellett még weblapkészítést is tartalmaz. 

A digitális technológia térhódítása nyomán egy vállalkozás, kiváltképp a könyvelő vállalkozások, irodák életében az adatok biztonságos tárolása, rendszeres mentése elengedhetetlen. 

Az OrszágNet Kft. szakemberei segítenek megtervezni a könyvelőiroda informatikai rendszerét, konfigurálják eszközeit a rendszeres automatikus adatmentések elvégzésére. Megoldást kínálnak az egyszerűbb helyszíni adattárolástól a több példányban történő, magas szintű adattitkosítás melletti szerveres adattárolásig, amely akár veszélyhelyzetek (villámcsapás, rongálás stb.) esetén is adatbiztonságot garantál.

Szerződéses szolgáltatások keretében PC-k, szervergépek, hálózatok helyszíni vagy akár távoli hozzáféréssel történő rendszeres karbantartását, a szükséges rendszerfrissítések időszakos elvégzését, webhosting szolgáltatások keretében pedig webtárhely biztosítását, weboldalak tervezését és elkészítését, továbbá azok üzemeltetését és karbantartását is vállalja.

A Könyvelők.hu aktív előfizetéssel rendelkező tagjai számára kínált csomag tartalma:

  • 1db .hu domain regisztráció.
  • 1db SSD alapú tárhely (30 GB tárhely, 500 db e-mail postafiók)
  • 1db könyvelői weboldal elkészítése WordPress alapon

A csomag egyszeri díja: 35 000 Ft, mely a weblap elkészítését is tartalmazza
A csomag további, éves díja: 25.000 Ft, mely a domain és tárhely díja

További információ az OrszágNet ügyfélszolgálatán, a +36 30 159 0697-es telefonszámon vagy az office@orszagnetrendszerhaz.hu e-mail címen kérhető. Bővebben az OrszágNet Kft.-ről és szolgáltatásairól: www.orszagnetrendszerhaz.hu

Biztonságban.a könyvelői adatok

(x) Az OrszágNet szolgátatásáról írt beszámolót az OrszágNet munkatársai bocsátották a Könyvelők.hu szerkesztőségének rendelkezésére, az abban foglaltak tájékoztató és promóciós jellegűek, nem a szerkesztőség véleményét tükrözik, ill. a Könyvelők.hu nem vállal felelősséget a szolgáltatás használatával kapcsolatban.

 

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ