Az ADÓklub 2024 csomagokkal komplex megoldást kap kézhez - egy felületen minden az adójogszabályokról (x)

Ahhoz, hogy naprakész legyen a munkájában 2024-ben is, lényeges, hogy az aktuális adóváltozásokkal kapcsolatban hiteles információkat tudjon szerezni, minél gyorsabban. A felhasználók igényei alapján új tartalmakkal bővült ADÓklub 2024 csomagok ehhez nyújtanak támogatást.

Az ADÓklub 2024 csomagokkal komplex megoldást kap kézhez - egy felületen minden az adójogszabályokról

Adójogszabályok – egy felületen minden, ami munkájához szükséges

Az adójogszabályok változásának követése, értelmezése, a keresett információ megtalálása időt rabló tevékenység. Az ADÓklub csomagokkal olyan információs bázis létrehozása volt a cél, amivel egy felületen megtalálja az összes olyan információt, ami a munkáját hatékonyabbá teszi, és ehhez bárhol, bármikor hozzáférhet.

Az ADÓklub 2024 csomagokkal egy komplex megoldást kap kézhez, hiszen szaklapok, könyvek, képzési archívum, ado.hu szolgáltatások, Jogtár Könyvelő Modul, Számviteli Meritum, Rendezvénybérlet, Adó Jogtár előfizetés is szerepel a tartalmak között.

A 4 csomag igazodik a különböző felhasználói igényekhez, így akkor is megtalálja az Ön számára ideális konstrukciót, ha naprakész kíván lenni az aktuális adóváltozásokkal kapcsolatban és hiteles, megbízható forrásból szeretne tájékozódni, vagy ha olyan megoldást keres, amely a változó jogszabályok követésének a terhét is levenné a válláról.

A gyors és pontos információ versenyelőnyt jelent

Az ADÓklub csomagokban szereplő tartalmak előnyét akkor használhatja ki, ha gyorsan megtalálja benne a keresett információt. A Jogtár kényelmi szolgáltatásai ehhez nyújtanak segítséget: gyorsan és egyszerűen kereshet a tartalmakban. Emellett könyvjelzőket használhat, digitális jegyzeteket készíthet, bejelölheti kedvenc tartalmait, időállapottal érhet el anyagokat, és elérheti a szöveg-összehasonlítást, jogszabályi hivatkozásokat.

Az ADÓkódex csomagok tartalma folyamatosan igazodik az ügyfelek igényeihez. A 2024. évi csomagok előfizetőit új szolgáltatások segítik az ügyviteli határidők és az adózási kötelezettségek átláthatóságának megőrzésében (Ügyviteli határidők gazdasági eseményekhez kapcsolódóan, Havi változások a joganyagokban, NAV Információs Füzetek). A munkafolyamatok végzését pedig az ugyancsak új tartalomnak számító Mintatár könnyíti meg számukra (Számviteli Szabályzat Minták, Munkaügyi iratminták). 

A kedvelt adózási szaklapokon belül az előfizetők hozzájuthatnak az Adó-kódex kiadványhoz is, ezáltal a legfontosabb adó-számviteli-tb jogszabályváltozásokat összefoglaló 4 lapszámhoz is. Ez azt jelenti, ha az előfizetése 2024. január 1-jén indul, digitális formátumban akkor is hozzáférhet a 2023. december elején megjelenő „Adótörvények 2024/I.” és „Adótörvények 2024/II.” lapszámokhoz, amelyek nem hiányozhatnak a gazdasági-, adójoggal foglalkozó szakemberek asztaláról.

Spóroljon időt és pénzt

Számottevő csomagkedvezmények kapcsolódnak az egyes ADÓklub 2024 csomagokhoz, hiszen a listaárhoz képest 61-74%-os megtakarítással vásárolhatja meg őket. A Start csomag esetében 230 950 forint helyett 89 990 forintért kap hozzáférést a szolgáltatásokhoz, míg a legnagyobb, 74% megtakarítást nyújtó ADÓklub Plusz csomagnál 576 680 forint helyett 149 990 forintért juthat hozzá a tartalomhoz.

Válassza ki az Önnek megfelelő ADÓklub 2024 csomagot, tegye eredményesebbé adózási, számviteli munkáját 2024-ben!

[Az írás a Konyvelok.hu által közvetített támogatott tartalom, amelyet hirdetőnk, a Wolters Kluwer Hungary Kft. megbízásából jelentetünk meg.]

 

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ