7 bűvös tipp a meggyőző könyvelési ajánlathoz (7/3): Tegyük minél könnyebbé az ajánlatkérő dolgát

Folytatjuk sorozatunkat a könyvelési ajánlatokkal kapcsolatban. Ezúttal egy igen röviden összefoglalható, de annál fontosabb szempontot mutatunk be.

Figyelem! Emésztést igénylő tartalom. A könnyebb befogadhatóság miatt több részletben közöljük a teljes írást.

3. tipp: 

Képzeljük egy pillanatra magunkat azok helyébe, akik a Konyvelok.hu oldalán keresztül kérnek ajánlatot. Jó esély van rá, hogy többek reagálnak a munkalehetőségre. (Az ajánlatadás során Ön is látja, hány könyvelőt kértek fel, és hányan adtak már ajánlatot.) Ilyenkor fontos az is, hogy minden, a döntéshez szükséges információt a könyvelőt kereső elé tárjunk úgy, hogy minél kevesebbet kelljen kattintania.

"minden, a döntéshez szükséges információt a könyvelőt kereső elé tárjunk úgy, hogy minél kevesebbet kelljen kattintania"

Ha az ajánlat elején felkeltjük az érdeklődését, nagyobb eséllyel megnyitja a csatolt file-t is, vagy megnézi a weboldalunk – de a legfontosabb dolgokat mindig tegyük közvetlenül bele az ajánlat szövegébe.

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ