50% kedvezményt hoz a Konyvelok.hu és a Kulcs-Soft megállapodása

A könyvelőknek ajánlott Kulcs-Könyvelő Start programcsomaghoz a Konyvelok.hu AKTÍV tagjai most féláron juthatnak hozzá.

Stratégiai partnerség kialakításán dolgozik a Kulcs-Soft és a Könyvelők.hu. A Kulcs-Soft a KKV szektor piacvezető szoftverfejlesztője teljes szoftverpalettát kínál a könyvelőirodák és egyéni könyvelők számára. A 28 éve alapított cég már 50 000 ügyféllel rendelkezik, országos ismertségre a számlázóprogramjával vált; jelenleg minden hatodik számlát KS-szoftverrel állítanak elő Magyarországon.

A Könyvelők.hu 2017-re az ország legnagyobb könyvelői közösségének nyújt otthont és 14 éve közvetít ügyfeleket, üzleti ajánlatokat és szakmai információkat a számvitel területén dolgozó szakembereknek. Országszerte több mint 800 tagjával átláthatóságot és biztonságot kínál a könyvelőt kereső vállalkozások számára is.

A két cég közötti partnerség első eleme rögtön egy hatalmas kedvezmény a könyvelők számára: a listaáron 99 000 Ft + áfába kerülő Kulcs-Könyvelő Start programcsomagot a Könyvelők.hu AKTÍV előfizetői 50%-os áron vásárolhatják meg! A könyveléshez szükséges ügyviteli programok (egyszeres és kettős könyvelés, bérszámfejtés, tárgyi eszköz és házipénztár) ebben a csomagban együtt, a legjobb áron szerezhetők be. 

A könyvelőknek kínált Kulcs-Könyvelő Start programcsomag az alábbi öt egységből áll:

  • Kulcs-Könyvelés Light – korlátlan cégre – kibővített tudással
  • Kulcs-Tárgyi Plusz – korlátlan cégre
  • Kulcs-Egyszeres – korlátlan cégre
  • Kulcs-Házi Prémium – korlátlan cégre
  • Kulcs-Bér Light – korlátlan főre

Az így 49 500 Ft-ba kerülő szoftvercsomag pontos leírását röviden és 8 oldalon át tartalmazó leírások a linkekre kattintva letölthetők.

Hogyan vehetik igénybe a könyvelők a 49 500 Ft kedvezményt?

A Könyvelők.hu AKTÍV tagjai vásárlási szándékuk esetén háromféle módon vehetik fel a kapcsolatot a Kulcs-Soft ügyfélszolgálatával:

Bárhogy is dönt, a kedvezmény igénybevételéhez hivatkozzon a Könyvelők.hu AKTÍV tagságára.

Érdekli a Kulcs-Könyvelő Start programcsomag, de nincs AKTÍV Könyvelők.hu tagsága?

Ha Ön még nem regisztrált könyvelőként a Könyvelők.hu portálra, akkor szakemberként örömmel fogadjuk jelentkezését – ehhez törtse ki ide kattintva a jelentkezési lapot. Ha már korábban regisztrált a Könyvelők.hu oldalon és jelenleg az ingyenes ALAP-csomagot veszi igénybe, akkor a Kulcs-Soft kedvezményhez indítson AKTÍV előfizetést: ehhez a belépést követően kattintson az Előfizetési lehetőségek linkre és legyen a Könyvelők.hu AKTÍV tagja bruttó 11 900 Ft-ért egy teljes évre.

50% kedvezményt hoz a Könyvelők.hu

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ