2567 meglepetés, csak ma, csak a könyvelőknek

Az internetes vásárlás napjára Könyvelők.hu is tartogat egy kellemes meglepetést – természetesen a könyvelők számára.

A mai napon, november 6-án (pénteken) az éves tagdíj árából 35% árengedményt kínálunk. Így csak ma, csak a könyvelőknek 7333 Ft az éves tagdíj. Így a velünk tartók 2567 Ft-ot takaríthatnak meg, és együtt örülhetünk az internetes vásárlás szélsebes terjedésének.

Ki veheti igénybe? A konyvelok.hu oldalon regisztrált könyvelők és könyvelőirodák, illetve a portálon most, frissen regisztráló számviteli szolgáltatók. Aki jelenleg is érvényes tagsággal rendelkezik, az sem marad le semmiről, hiszen most páratlan áron meghosszabbíthatja az előfizetését. Az egy év tagsági idővel a jelenlegi előfizetésük meghosszabbodik. Lejárt tagság esetén a díj beérkezésének napján indul az új időszak.

Hogyan élhet Ön is a lehetőséggel? Ha már jelenleg is tagja a Konyvelok.hu portálnak, akkor a belépést követően kattintson az Előfizetés linkre, majd az ott található átutalásos fizetési adatokkal utalja át a kedvezményes előfizetési díjat. Ha pedig még nem tag, de megragadná ezt a lehetőséget, hogy előfizessen, akkor a www.konyvelok.hu oldalon kattintson a Regisztráció könyvelőknek linkre és kövesse az ott leírtakat (kivéve azt, hogy csak 7333 Ft-ot fizessen be).

De hát már péntek van… le fogom késni! Ne aggódjon, mert mivel péntek van, mi csak hétfőn reggel zárjuk az akciót, így a hétvégén átutalt előfizetési díjakat is ennek megfelelően vesszük figyelembe.

Boldog internetes vásárlás napját kívánunk!

a Könyvelők csapata
www.konyvelok.hu

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ