Kft | Könyvelés | Debrecen

Kft | Könyvelés | Debrecen

Ajánlatkérés

Ajánlattétel határideje: 2020.01.10

lejárt

4031 Debrecen | 75 km

Keresett tevékenységek
Könyvelés
Részletek a vállalkozásról
Társasági forma
Kft
Főtevékenység
informatikai tevékenységek
Alapítás éve
Nincs megadva
Várható éves árbevétel (MFt)
6-20 MFt
Alkalmazottak száma
0
Bejövő számlák (hó/db)
3
Kimenő számlák (hó/db)
7
Működtet pénztárgépet?
nem
Cégautók száma
0
Bankszámlák száma (db)
2
Végez külkereskedelmet?
nem
A feladat rövid leírása
Évi 12 millió forintot meghaladó bevételre szeretnék céget alapítani. Jelenleg KATÁ-s egyéni vállalkozó vagyok évi 15 millió forint körüli bevétellel (és kevés kiadással). A lehető legjobb legális megoldást keresem, ami nem biztos, hogy kft alapítása lenne, de amennyiben az évi 15 millió körüli összegből 12 milliót KATÁ-sként, a maradékot pedig kft-ként adózhatnám, szerintem tökéletes megoldás lehetne.

A számlákat minden esetben cég számára állítom ki, így lényegtelen, hogy áfakörösként állítom-e ki (vagy közösségen belüli cégnek, tehát fordított áfát fizetek és így lényegtelen, hogy áfakörös vagyok-e). Cég még nincs alapítva, mert nem tudom, pontosan milyen cég- és adózási formával lenne érdemes.

A vállalkozás internetes szolgáltatásokat végez, a könyvelővel is e-mail útján történő kapcsolattartást preferálnék, így könyvelő jelentkezését bárhonnan szívesen várnám. Köszönöm.

Nappali tagozatos jogviszonnyal rendelkezem, ebből eredően a KATA díja jelenlegi havi 25.000 Ft. Információim szerint ez a kft adózását is pozitívan érinti.

Ajánlatadás

Információk
Címzettek
21
Megtekintések
228
Feltett kérdések
1
Ajánlatok
8
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ