Bt | Könyvelés | Zirc

Bt | Könyvelés | Zirc

Ajánlatkérés

Ajánlattétel határideje: 2019.02.09

lejárt

8420 Zirc | 50 km

Keresett tevékenységek
Könyvelés
Részletek a vállalkozásról
Társasági forma
Bt
Főtevékenység
rendezvényszervezés
Alapítás éve
2019
Várható éves árbevétel (MFt)
6-20 MFt
Alkalmazottak száma
1
Bejövő számlák (hó/db)
10
Kimenő számlák (hó/db)
10
Működtet pénztárgépet?
nem
Cégautók száma
0
Bankszámlák száma (db)
1
Végez külkereskedelmet?
nem
A feladat rövid leírása
Egészen a cégalapítástól kezdve keresünk könyvelőt leendő Betéti társaságunkhoz. Fő profilunk horgászversenyek és zenei estek szervezése. Alapvetően a horgászversenyek során egyszerűsített készpénzfizetési számlával és utalás esetén számlázva történne a bizonylatolás, akár a szamlazz.hu segítségével is. A zenei estek során több száz ember szórakoztatása lenne a cél, a jegyek helyszínen illetve előzetesen megvásárolhatóak lennének a Tixa jegyrendszerén keresztül, ami szintén kéri a szamlazz.hu-s regisztrációt. Alanyi adómentességgel terveznénk az indulást, mert a nagyobb bevételi forrást jelentő zenei rendezvények során a fő kiadást jelentő zenekarok általában minimális (5%-os áfakulcs) áfatartalommal bír, míg a beltérre tervezett esemény jegy 27%-os áfakulccsal adózik.

A Bt Kata adózási formában üzemelne első évben, mert számításaink szerint ha számviteli törvény szerinti kettős könyvvitelt választanánk, akkor az induláskor magasabb költségeink származnának a törvényeknek való megfelelés miatt (szviteli politika, számlarend, és egyéb kapcsolódó szabályzatok kialakítása)

Érdeklődésüket és megtisztelő válaszukat előre is köszönjük!

Ajánlatadás

Információk
Címzettek
22
Megtekintések
271
Feltett kérdések
1
Ajánlatok
9
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ