Magánszemély | Könyvelés | Budapest 14. kerület

Magánszemély | Könyvelés | Budapest 14. kerület

Ajánlatkérés

Ajánlattétel határideje: 2018.05.10

lejárt

1145 Budapest 14. kerület | 5 km

Keresett tevékenységek
Könyvelés
Részletek a vállalkozásról
Társasági forma
Magánszemély
Főtevékenység
nyelvtanítás
Alapítás éve
2018
Várható éves árbevétel (MFt)
3 MFt alatt
Alkalmazottak száma
0
Bejövő számlák (hó/db)
0
Kimenő számlák (hó/db)
1
Működtet pénztárgépet?
nem
Cégautók száma
0
Bankszámlák száma (db)
2
Végez külkereskedelmet?
nem
A feladat rövid leírása
Tisztelt Hölgyem/Uram,

Teljes munkaidős főállás (nem nyelvtanítás) mellett szeretnék nyelvtanítással foglalkozni egy külföldi internetes portálon keresztül. (Az órákkal megkeresett pénzösszeget a portál tartja számon és az én kérésemre utalja át a megadott bankszámlára. Viszont a portál a maga számára levon az órák árából egy fix hányadot, ha jól emlékszem 15%-ot. Az átutalás max. havonta kétszer történhet, de lehetőség van arra is, hogy több hónapon keresztül gyűjtsem a pénzt a portálon, és azt egy összegben utaltassam át.)

Eleinte adószámos magánszemélyként szeretném ezt a tevékenységet megkezdeni, később esetleg egyéni vállalkozóvá vagy KATÁ-s vállalkozóvá szeretnék továbblépni, a főállásom megtartása mellett.
Az adózási illetve könyvelési feladatokat könyvelőre bíznám, ugyanakkor szeretném magam is megérteni a részletkérdéseket.

Kérem adja meg, mennyi lenne az első konzultáció díja, ahol a részleteket megbeszélhetnénk (körüljártam már az adószámos magánszemély témakörét, azonban sok nyitott kérdésem maradt), illetve mennyi lenne a könyvelés havi díja.


Köszönettel,

Tóth András

Ajánlatadás

Információk
Címzettek
33
Megtekintések
473
Feltett kérdések
0
Ajánlatok
7
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ