Kft | Könyvelés | Budapest 9. kerület

Kft | Könyvelés | Budapest 9. kerület

Ajánlatkérés

Ajánlattétel határideje: 2024.02.25

lejárt

1094 Budapest 9. kerület | 10 km

Keresett tevékenységek
Könyvelés
Részletek a vállalkozásról
Társasági forma
Kft
Főtevékenység
4791 Csomagküldő, internetes kiskereskedelem
Alapítás éve
2024
Várható éves árbevétel (MFt)
3 MFt alatt
Alkalmazottak száma
0
Bejövő számlák (hó/db)
50
Kimenő számlák (hó/db)
50
Működtet pénztárgépet?
nem
Cégautók száma
0
Bankszámlák száma (db)
3
Végez külkereskedelmet?
igen
A feladat rövid leírása
Egy újonnan alapuló céghez szeretnék lehetőleg olyan könyvelőt/könyvelőirodát keresni, aki a cégalapításban is tud segíteni (van ügyvédi kapcsolata, és esetleg csomagban árat is tud rá mondani). A cég főtevékenysége 4791 lesz (de szeretnék még jó pár tevékenységet felvenni), pár hónapig (1-4) elképzelhető, hogy 0-s lesz a forgalom, erre az időszakra kedvezményesebb árat szeretnék kérni.
A külkereskedelem csak annyit takar, hogy egyes termékeket Kínából szerzek be, egyelőre árusítást nem tervezek Magyarországon kívülre (nem kell OSS).
Az árajánlat kérem sávosan tartalmazza, hogy különböző számlamennyiség, vagy bankszámla mennyiség függvényében hogyan alakulna a későbbiekben a könyvelés díja. Erre azért van szükségem, hogy tudjak tervezni, hisz elképzelhető 1 éven belül a havi 2-500-as számla nagyság is mind bejövő mind kimenő számlák esetében.
Kölcsönös szimpátia esetén az első alkalommal ragaszkodom a személyes konzultációhoz, később a digitális, valamint a telefonos kapcsolatot preferálom.

Ajánlatadás

Információk
Címzettek
178
Megtekintések
176
Feltett kérdések
1
Ajánlatok
14
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ