Egyesület | Könyvelés | Budapest 13. kerület

Egyesület | Könyvelés | Budapest 13. kerület

Ajánlatkérés

Ajánlattétel határideje: 2024.02.25

lezárt

1135 Budapest 13. kerület | 5 km

Keresett tevékenységek
Könyvelés
Részletek a vállalkozásról
Társasági forma
Egyesület
Főtevékenység
érdekvédelem, rendezvényszervezés
Alapítás éve
1991
Várható éves árbevétel (MFt)
50-100 MFt
Alkalmazottak száma
1
Bejövő számlák (hó/db)
50
Kimenő számlák (hó/db)
250
Működtet pénztárgépet?
nem
Cégautók száma
0
Bankszámlák száma (db)
2
Végez külkereskedelmet?
nem
A feladat rövid leírása
Valamennyi bizonylatot (bejövő és kimenő számlák, házipénztárak, bankszámlák, vegyes könyvelési feladások bizonylatai, stb.) a Szövetség Számviteli politikájában rögzített alapelvek szerint az előírt főkönyvi analitikus nyilvántartásba felvezeti, azokat rendszerezi, könyvelésre előkészíti a kettős könyvvitel szabályai szerint.
Az előkészített bizonylatok kontírozása, számítógépes folyószámla és főkönyvi könyvelése.
A Szervezet alapcél szerinti tevékenységéből, illetve a gazdasági-vállalkozási tevékenységéből származó bevételeit és költségeit, ráfordításait (kiadásait) elkülönítetten tartja nyilván.
A mindenkori havi főkönyvi zárások alapján az adóbevallások – jogszabályban meghatározott határidőre történő – elkészítése, a bevallások adattartalmának közlése havi rendszerességgel.
A főkönyvi kivonat megküldése havonta.
Munkavállaló részére történő havi rendszeres bérszámfejtés és könyvelés. A bérszámfejtéssel kapcsolatos SZJA és TB bevallások, KSH- és munkaügyi jelentések, nyugdíjpénztári adatszolgáltatás stb. elkészítése és beküldése a hatóságoknak, valamint a bevallások adattartalmának közlése a Megbízóval elektronikus formában.
A jogszabályokban előírt év végi zárlati munkálatok elvégzése az előírt társasági- és más költségvetési záró adóbevallás, a teljes körű mérlegbeszámoló számszaki táblázatainak elkészítése és átadása aláírás és beadás céljára a NAV, a helyi önkormányzatok, ill. a bíróság által megadott határidőkre.
Az állami adóhatósággal, önkormányzatokkal, állami-, magán- és önkéntes nyugdíjbiztosítókkal stb. való kapcsolattartás, hatósági és alapítói revíziók fogadása, dokumentációk eljuttatása, egyeztetések elvégzése, a szerződés hatálybalépését követő időszakot érintő kérdésekben.
Az éves főkönyvi zárlat, valamint mérlegbeszámoló, kiegészítő melléklet és az üzleti jelentéshez szükséges táblázatok és kimutatások elkészítése meghatározott határidőre. Adatot szolgáltat a beszámolóval egyidejűleg a közhasznúsági jelentéshez.
Egyeztetést folytat telefonon, írásban és/vagy személyesen a felmerült kérdésekben.

Ajánlatadás

Információk
Címzettek
88
Megtekintések
69
Feltett kérdések
0
Ajánlatok
9
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ