Egyéni vállalkozó - KATA | Könyvelés | Budapest 7. kerület

Egyéni vállalkozó - KATA | Könyvelés | Budapest 7. kerület

Ajánlatkérés

Ajánlattétel határideje: 2023.10.08

lezárt

1078 Budapest 7. kerület | 10 km

Keresett tevékenységek
Könyvelés
Részletek a vállalkozásról
Társasági forma
Egyéni vállalkozó - KATA
Főtevékenység
online marketing
Alapítás éve
2015
Várható éves árbevétel (MFt)
12-20 MFt
Alkalmazottak száma
1
Bejövő számlák (hó/db)
0
Kimenő számlák (hó/db)
150
Működtet pénztárgépet?
nem
Cégautók száma
0
Bankszámlák száma (db)
1
Végez külkereskedelmet?
nem
A feladat rövid leírása
Katás egyéni vállalkozóként dolgozom évek óta, egészen eddig alanyi adómentes voltam. A vállalkozás bevételei folyamatosan növekedtek, emellett hosszútávú lakáskiadással is foglalkozom, egy ingatlant adok ki havi elszámolással.

Ezek miatt az összbevételem október elején át fogja lépni a 12 millió forintot, ezért be kell jelentkeznem áfa körbe és szeretnék könyvelői segítséget igénybe venni. A rendelkezésemre álló információk szerint az őszi adócsomagba nagy eséllyel bekerül az alanyi adómentes áfa keret emelése 18 millió forintra. A múltkori emelésnél ideiglenes rendelkezéssel biztosították, hogy aki nem lépi át az új keretet, az jövőre alanyi áfa mentes maradhat, ezért valószínűleg csak év végéig leszek áfa körben. Ezért vállalkozásomnak az év hátralévő részére keresek könyvelőt.

Év végéig előreláthatólag havonta átlagosan 150 számlát bocsátok ki, a számlázáshoz Billingot használok. Az ingatlankiadásról csak számviteli bizonylatot állítok ki.

Ajánlatadás

Információk
Címzettek
148
Megtekintések
172
Feltett kérdések
0
Ajánlatok
10
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ