Kft | Könyvelés | Budapest 1. kerület

Kft | Könyvelés | Budapest 1. kerület

Ajánlatkérés

Ajánlattétel határideje: 2023.05.01

lejárt

1012 Budapest 1. kerület | 50 km

Keresett tevékenységek
Könyvelés
Részletek a vállalkozásról
Társasági forma
Kft
Főtevékenység
befektetési arany kereskedés
Alapítás éve
2011
Várható éves árbevétel (MFt)
20-50 MFt
Alkalmazottak száma
1
Bejövő számlák (hó/db)
20
Kimenő számlák (hó/db)
100
Működtet pénztárgépet?
nem
Cégautók száma
0
Bankszámlák száma (db)
3
Végez külkereskedelmet?
nem
A feladat rövid leírása
Váratlanul elhunyt a könyvelőnk. Az "rlb" nevű könyvelőprogrammal dolgozott. Előnyös lehetne, ha az új könyvelőnk is ezt a programot használná, mivel könnyen át lehetne venni előző évi adatainkat.
Cégünk egy saját fejlesztésű szoftverplatformon keresztül szolgáltat, elsősorban befektetési arany megtakarítási programokat amit ügyfelek évekkel ezelőtt megkötöttek. Aktív új üzletkötések nincsenek évek óta, az aktív üzleti tevékenység át lett helyezve a cég osztrák leányvállalatába de a cégben már meglévő ügyfélállománynak változatlanul szolgáltatunk. Szoftverünk minden üzleti esetet automatikusan valós időben könyvel/kontíroz, így folyamatosan valamint az éves záráshoz rendelkezésre áll egy pontos, részletes mellékköny ami alapját adja a főkönyv előállításának. Eddig záráskor könyvelőnk tételesen importálta a könyvelési tételeket az rlb könyvelő szoftverébe, de elegendő akár csak az egyenlegeket átvenni a főkönyvbe (mint ahogyan ez az osztrák cégnél is történik).
Egyben még 2 db. további Kft. könyvelését is átadnánk. Mindkét cég alkalmazottak és cégautók nélkül működik és kevés esetenkénti könyvelési tétel keletkezik.

Ajánlatadás

Információk
Címzettek
214
Megtekintések
246
Feltett kérdések
0
Ajánlatok
24
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ