Kft | Könyvelés | Budapest 3. kerület

Kft | Könyvelés | Budapest 3. kerület

Ajánlatkérés

Ajánlattétel határideje: 2023.03.27

lezárt

1035 Budapest 3. kerület | 5 km

Keresett tevékenységek
Könyvelés, Bérszámfejtés
Részletek a vállalkozásról
Társasági forma
Kft
Főtevékenység
online szoftver szolgáltatása vállalkozásoknak
Alapítás éve
2023
Várható éves árbevétel (MFt)
12-20 MFt
Alkalmazottak száma
0
Bejövő számlák (hó/db)
10
Kimenő számlák (hó/db)
70
Működtet pénztárgépet?
nem
Cégautók száma
0
Bankszámlák száma (db)
1
Végez külkereskedelmet?
nem
A feladat rövid leírása
Újonnan induló Kft részére keresek könyvelőt. Eddig egyéni vállalkozóként végeztem szoftverszolgáltatási tevékenységem, amely során online asztalfoglalási rendszert szolgáltatok éttermeknek, ez a tevékenység került át Kft-be.
Jelenleg közel 60 különböző cég számára kerül számla kiállítása havonta, a bejövő számlák száma pedig 5-10 közé tehető. A szolgáltatás minden cég számára azonos, eltérés csak a számlán lévő összegben lehet. A cég csak online számlát állít ki és kap, nincs papír alapú számla.
A könyvelőtől arra számítok, hogy a számlák elszámolásán túl, ideális esetben havi mérleget és eredménykimutatást tud küldeni, illetve proaktívan tanácsot is ad, amennyiben optimalizálásnak látja lehetőségét. Előny, ha a könyvelő budapesten vagy nyíregyházán megtalálható.
Mivel az általányadózóként működtetett egyéni vállalkozásomat is megtartom egyéb célokra, így ideális esetben az új könyvelő végezné annak a könyvelését is, ott havi 3-4 számla kerülne kiállításra, amelyet könyvelni kellene, amennyiben lehetséges, kérem erre is adjanak ajánlatot.

Ajánlatadás

Információk
Címzettek
43
Megtekintések
147
Feltett kérdések
0
Ajánlatok
22
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ