Egyéni vállalkozó (főállású) | Könyvelés | Magyarország

Egyéni vállalkozó (főállású) | Könyvelés | Magyarország

Ajánlatkérés

Ajánlattétel határideje: 2023.02.13

lejárt

4031 Debrecen | Egész Magyarország

Keresett tevékenységek
Könyvelés
Részletek a vállalkozásról
Társasági forma
Egyéni vállalkozó (főállású)
Főtevékenység
Étel házhozszállítás
Alapítás éve
2020
Várható éves árbevétel (MFt)
12-20 MFt
Alkalmazottak száma
0
Bejövő számlák (hó/db)
5
Kimenő számlák (hó/db)
300
Működtet pénztárgépet?
nem
Cégautók száma
0
Bankszámlák száma (db)
1
Végez külkereskedelmet?
igen
A feladat rövid leírása
Átalányadozó egyéni vállalkozó vagyok, eddigi főtevékenységi köröm Étel házhozszállítása, de ez hamarosan Csomagküldő, internetes kiskereskedelemre változik, mert webshopot nyitok. Eddig magamnak könyveltem a cégem a Számlázz.hu QUiCK (régebben autokata) könyvelői programmal, illetve annak segítőkész könyvelői csapatával, de most már bonyolódik a helyzet, mert januártól már voltak termékbeszerzések EU tagállamokból, illetve Kínából. A külföldi termékbeszerzések most már állandóak lesznek. Jelenleg is aktív a fent említett előfizetésem, ami szerintem jelentősen leredukálja a könyvelői munkát, így kérem ezt is figyelembe venni az ajánlattételkor. Persze, ha úgy gondolja, hogy "felesleges" azt is fizetni, mert az ön saját eljárási rendje miatt nem ad jelentős könnyebbséget, akkor természetesen elfogadom, de erről kérem tájékoztasson, hogy a QUiCK szolgáltatás figyelembevételével vagy annak mellőzésével tett ajánlatot. Továbbá tisztelettel kérek minden ajánlattevőt, hogy hanyag könyvelők ne írjanak! Nem véletlen hagytam ott pár hónappal a vállalkozás megnyitása után a (mások által dicsért) könyvelőmet és tanultam meg mindent magam, mert elvárom a precíz munkavégzést, valamint ha szükségem van valamire, akkor a gyors ügyintézést. Amikor egy pár perces, órás műveletre 2-3 napot kell várjak, az nekem nem fér bele. Mindezeket figyelembe véve csak és kizárólag olyan könyvelőt keresek, aki teljes írásos felelősséget vállal a munkájára!
Továbbá, ha valakit ez a része nem vagy nem feltétlen érdekel, nyitott vagyok egy olyan opcióra, hogy alkalmanként egy adott összegért tanácsadást nyújtson nekem az általam feltett kérdésekben, ugyanis nem feltétlen akarom abbahagyni egyelőre a cégem könyvelését. Ez esetben nyilván egy óradíjat kérek megadni az ajánlatban. Sőt, legjobban annak örülnék, ha minden ajánlattevő mindkét opcióra tenne ajánlatot. Köszönöm, hogy végigolvasta!

Ajánlatadás

Információk
Címzettek
360
Megtekintések
393
Feltett kérdések
0
Ajánlatok
18
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ