Egyéni vállalkozó (főállású) | Könyvelés | Magyarország

Egyéni vállalkozó (főállású) | Könyvelés | Magyarország

Ajánlatkérés

Ajánlattétel határideje: 2022.08.08

lejárt

9023 Győr | Egész Magyarország | Csak kijelölt irodáktól

Keresett tevékenységek
Könyvelés
Részletek a vállalkozásról
Társasági forma
Egyéni vállalkozó (főállású)
Főtevékenység
építészeti műszaki rajzolás
Alapítás éve
2022
Várható éves árbevétel (MFt)
3-12 MFt
Alkalmazottak száma
0
Bejövő számlák (hó/db)
0
Kimenő számlák (hó/db)
2
Működtet pénztárgépet?
nem
Cégautók száma
0
Bankszámlák száma (db)
0
Végez külkereskedelmet?
nem
A feladat rövid leírása
Három területre keresek könyvelőt és az lenne a legjobb, ha mindegyiket egy könyvelő el tudná végezni.
Kérem olvassa végig, mielőtt árajánlatot adna.

1. Tavaly májusban alapított KATA-s, alanyi adómentes betéti társaságunkat szeretném egyszerűsített végelszámolással megszüntetni augusztus végén. Összesen kb. 30 számlát állítottunk ki, augusztus végén állítok még ki számlát, ami már a végelszámolás alatt érkezne be, de a végelszámolás megindítása után nem fogok számlát kiállítani a Bt-vel. Céges eszközök, alkalmazottak nincsenek, csak én vagyok egyedül ügyvezetőként főállású KATA-sként bejelentve.
Úgy tudom, hogy az eljáráshoz nincsen szükség se ügyvédre, se könyvvizsgálóra.
Kérem adjon árajánlatot a megszüntetéshez kapcsolódó munka díjára, valamint kérem tájékoztasson, hogy ezen felül milyen egyéb költségem lesz ehhez kapcsolódóan (pl. esetlegesen cégbíróságnak fizetendő díj, járulékok, stb.)

2. A megszűnés után főállású átalányadós, alanyi adómentes egyéni vállalkozóként folytatnám a vállalkozói létet. Ennek indítására és folyamatos könyvelésére is kérnék árajánlatot.

3. Folyamatban van egy alapítvány alapítása, ami más alapítványok munkáját (marketingjét) fogja segíteni (saját költségen pl. bemutató videókat készíttetünk nekik, hirdetjük őket, stb). Az ügyvéd már beadta az alapításhoz szükséges dokumentumokat, egyelőre várunk a bejegyzésre. Alanyi adómentességet választunk, én leszek egy személyben a kurátor, alkalmazott egyelőre nem lesz, kimenő számlák sem lesznek (csak adományokból lesz bevétel, amihez nem kell számlát kiállítani), bejövő számlák pedig Facebook hirdetésekről, videókészítésről, reklámügynöki tevékenységről, illetve a saját kurátori tiszteletdíjaimról lesznek. Cél lesz a mielőbbi közhasznúvá válás.
Ha van tapasztalata az alapítványokkal kapcsolatos könyvelésben, kérem adjon árajánlatot az indításhoz szükséges bevallások beadására és az utána lévő könyvelési munkákra is.

Kérem árainál jelezze, hogy nettó, vagy bruttó, mert nem tudom költségként elszámolni.
A lakhelye nem lényeges, mert nem szükséges a rendszeres havi találkozás, könyvelői hozzáférést tudok adni a Billingo számlázóhoz.

Köszönettel,
Pócsi András

Ajánlatadás

Információk
Címzettek
334
Megtekintések
421
Feltett kérdések
0
Ajánlatok
20
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ