Kft | Könyvelés | Budapest 14. kerület

Kft | Könyvelés | Budapest 14. kerület

Ajánlatkérés

Ajánlattétel határideje: 2022.03.07

lejárt

1145 Budapest 14. kerület | 50 km | Csak kijelölt irodáktól

Keresett tevékenységek
Könyvelés
Részletek a vállalkozásról
Társasági forma
Kft
Főtevékenység
marketing szolgáltatás
Alapítás éve
2022
Várható éves árbevétel (MFt)
100-200 MFt
Alkalmazottak száma
0
Bejövő számlák (hó/db)
15
Kimenő számlák (hó/db)
500
Működtet pénztárgépet?
nem
Cégautók száma
1
Bankszámlák száma (db)
1
Végez külkereskedelmet?
nem
A feladat rövid leírása
Egy új online marketinghez kapcsolódó szolgáltatásunkat teljesen különállóan, újonnan alapított cégbe fogjuk kiszervezni és elindítani. Előfizetéses rendszerű a szolgáltatás, amit lehet havonta, 6 havonta és 12 havonta fizetni majd. 500 és 1000 ügyfél között akarunk elérni az év végére.

A kimenő számlák havonta emelkednek, kb. 50-100 db-al.

Nagyon fontos nekünk, hogy mivel mi mindent automatizálunk (automatizált elektronikus számlázás, utalás esetén automatizált érkeztetés a szamlazz.hu segítségével, vagy bankkártyás fizetés), ezért olyan könyvelőirodát keresünk, akik a szamlazz.hu rendszeréből a bizonylatokat (számlák, díjbekérők, stb) automatikusan le tudják szinkronizálni, ezért nem azt kell megfizetnünk, hogy sok darabszámú bizonylat van, hiszen az automatikusan könyvelődik.
Természetesen nem ingyen akarunk könyveltetni, nem erről van szó, csupán nem akarjuk azt, hogy azért kelljen fizetni, hogy egyesével valaki begépeli egy szoftverbe azt, amit egy másik cégnél a két szofvert automatán leszinkronizál egyébként is.

Az egyik ilyen szoftver, amit találtunk pl. a SMARTBooks online könyvelői program, de ez csak egy példa, nekünk bármelyik szofver megfelelő, ami szinkronizál a szamlazz.hu-val, egyikhez sem ragaszkodunk, hiszen nem mi dolgozunk vele. :)

Tényleg egy fontos szempont az online és az automatizáció, csak ilyen könyvelőirodák jelentkezését várjuk, és utána természetesen már a többi fontos információ alapján fogunk dönteni.

Mottó: mi digitálisak vagyunk és automatizálunk, legyen ilyen a könyvelő partnerünk is, hogy az értékes energiát a fontos dolgokra tudjuk fordítani.

Területileg Budapesten vagyunk, előny a helyi könyvelőiroda, de mivel tényleg online szeretnénk élni, ez nem feltétel, sőt.

Reméljük megtaláljuk a megfelelő partnert, várjuk az ajánlatokat.

Előre is köszönjük!

Ajánlatadás

Információk
Címzettek
182
Megtekintések
289
Feltett kérdések
0
Ajánlatok
46
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ