Kft | Könyvelés | Törtel

Kft | Könyvelés | Törtel

Ajánlatkérés

Ajánlattétel határideje: 2022.01.17

lejárt

2747 Törtel | 100 km

Keresett tevékenységek
Könyvelés
Részletek a vállalkozásról
Társasági forma
Kft
Főtevékenység
hitelközvetítés
Alapítás éve
2011
Várható éves árbevétel (MFt)
3 MFt alatt
Alkalmazottak száma
0
Bejövő számlák (hó/db)
0
Kimenő számlák (hó/db)
0
Működtet pénztárgépet?
nem
Cégautók száma
0
Bankszámlák száma (db)
0
Végez külkereskedelmet?
nem
A feladat rövid leírása
Egy olyan cég végelszámolásához szükséges könyvelői feladatokra keresek segítséget, amelyik nem folytatott gazdasági tevékenységet. Olyan könyvelőt keresek, akinek már van végelszámolási tapasztalata. Az ország területéről bárhonnan lehet jelentkezni, mivel személyes találkozás nem szükséges. A cég neve: Zöld Út Hitel Kft. - végelszámolás alatt, cégjegyzékszám: 13-09-146211, adószám: 22626970-2-13. A cég végelszámolója vagyok, tulajdonosként és korábbi ügyvezetőként. A végelszámolás határideje a taggyűlési jegyzőkönyv szerint 2021. március 16. lett volna, de a Könyvelők.hu-ról 2020. augusztusában választott könyvelő sajnos egyre lassúbb válaszidőkkel foglalkozott a cégem végelszámolásával, végül bő fél éve már egyetlen levelemre sem válaszolt, ezért kénytelen vagyok mást felkérni a végelszámolás befejezésére. Igazából már csak nagyon kevés munka van hátra vele, a NAV-val kell elintézni valamilyen adminisztrációs problémát, meg a végelszámoláshoz szükséges dokumentumokat kell elkészíteni egy nullás cégről.

A cégnek sosem keletkezett bevétele, a költségek is csak pár ezer voltak összesen, 1-2 postaköltség még eleinte, kb. 10 éve, illetve a bankszámlán a számlavezetési díjjal kapcsolatos egyenlegmozgások voltak.

A cégnek nincs hitele, kintlévősége sincs, tartozása sincs. A cégben korábban kellett volna lennie kb. 960 ezer forint házipénztár egyenlegnek, de ez nem volt meg, én már így vettem át a céget 2011-ben, így eddig minden céggel kapcsolatos költséget a saját pénzemből fizettem, ami felmerült, a házipénztár hiánya pedig valamelyik korábbi évben rendezve lett a mérlegben.

A cégben most már én vagyok a többségi tulajdonos, miután kivásároltam az államtól 2019-ben, ahová korábban öröklés miatt került, a kisebbségi tulajdonos benne pedig a párom, ketten vagyunk tulajdonosok.

A cégnek nincs vagyontárgya, autója, gépe, amortizációja, készlete, meg semmi egyéb ilyene, továbbá nincs alkalmazottja sem (én működtem közre benne csak, ügyvezetőként)

A szükséges adóbevallásokat korábban mind beküldtem, amíg a végelszámoláshoz kiválasztott könyvelő át nem vette a könyvelést, de most nem tudom, ezek hogyan állnak. Azonban NINCS semmilyen főkönyvi kivonat - a főkönyvi kivonat rekonstruálásához szükséges bankszámlakivonatokat viszont el tudom küldeni, azok - néhány kivétellel - megvannak elektronikusan.

A cégben végelszámolóként az alábbiakra lenne szükségem a könyvelőtől: készüljön el az ilyenkor szükséges könyvelési anyag és könyvelési szempontból le legyen zárva a cég. Tehát: a végelszámolás nyitó mérleg és leltár, illetve záró mérleg és leltár. Ezt kéri ugyanis tőlem az ügyvéd. Illetve az esetleges hiányzó - nullás - adóbevallások is pótolva legyenek.

Illetve kell segítség majd Öntől abban is, hogy a végelszámolási mérleg be is legyen adva.

Ezekre kérek árajánlatot Öntől.

Ha bármilyen információra szüksége lenne még az árajánlat összeállításához, úgy kérem keressen e-mailben a homape3@gmail.com címen vagy telefonon: (70) 207 9464. Köszönöm.

Ajánlatadás

Információk
Címzettek
213
Megtekintések
431
Feltett kérdések
0
Ajánlatok
9
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ