Magánszemély | Könyvelés | Gyöngyös

Magánszemély | Könyvelés | Gyöngyös

Ajánlatkérés

Ajánlattétel határideje: 2021.10.05

lejárt

3200 Gyöngyös | 50 km

Keresett tevékenységek
Könyvelés
Részletek a vállalkozásról
Társasági forma
Magánszemély
Főtevékenység
Írás
Alapítás éve
Nincs megadva
Várható éves árbevétel (MFt)
nem tudom
Alkalmazottak száma
0
Bejövő számlák (hó/db)
1
Kimenő számlák (hó/db)
1
Működtet pénztárgépet?
nem
Cégautók száma
0
Bankszámlák száma (db)
1
Végez külkereskedelmet?
igen
A feladat rövid leírása
A kérdésem egyszerű. Sokan hallottak már, vagy ha még nem az Amazon egy olyan szolgáltatásásról, ahol megjelentethet az ember bármilyen papír alapú és vagy ebook-ot. Legye, az egy spirálfüzet, vagy komolyabb irodalmi regény. Az ISBN számot, adja a platform, stb, adózást is be lehet állítani, bankot stb. ( elfogadja a normál adószámot).
Természetesen ezeknek a várható bevétele változó, van hogy hónapokig nulla, ez azért nem számít, mert csak fizetés után kerülnek gyártásba a könyvek, addig amolyan katalógus szerű állapotban van.
A kérdésem az lenne, hogy nekem magyarként, ha én ilyen úton gondolkodom, adózási szempomontból mik a lehetőségeim? Hozzá teszem, jelenleg (hosszú ideje) egyedül nevelem a gyerekeim (2) és csak az utánnuk járó szociális ellátásból tartom fent magunkat és persze a család természetbeni segítségével. Merre kellene elindulnom és ki tudna benne segíteni?
A válaszoka előre is köszönöm.

Ajánlatadás

Információk
Címzettek
22
Megtekintések
173
Feltett kérdések
0
Ajánlatok
0
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ