Egyéni vállalkozó (főállású) | Könyvelés | Budapest 8. kerület

Egyéni vállalkozó (főállású) | Könyvelés | Budapest 8. kerület

Ajánlatkérés

Ajánlattétel határideje: 2021.09.05

lejárt

1085 Budapest 8. kerület | 50 km | Csak kijelölt irodáktól

Keresett tevékenységek
Könyvelés
Részletek a vállalkozásról
Társasági forma
Egyéni vállalkozó (főállású)
Főtevékenység
Szoftverfejlesztők interjúztatása
Alapítás éve
2021
Várható éves árbevétel (MFt)
20-50 MFt
Alkalmazottak száma
0
Bejövő számlák (hó/db)
0
Kimenő számlák (hó/db)
5
Működtet pénztárgépet?
nem
Cégautók száma
0
Bankszámlák száma (db)
0
Végez külkereskedelmet?
nem
A feladat rövid leírása
Amerikai Egyesült Államokbeli cégnek általam nyújtott szolgáltatásról lenne szó.

Kérdezik, hogy a W8-BEN vagy a W8-BEN-E formanyomtatvány vonatkozik e rám, kérem segítségüket a lentiek mellett abban is ha tudnak, hogy melyiket válaszoljam nekik.

Ilyen és ehhez hasonló kérdések miatt előny lehet olyanok jelentkezése, akik jártasak vagy képesek utánajárni USA-val kapcsolatos szabályok és törvények ismereteiben. Angol tudás e miatt sejtésem szerint előny lehet, de nem feltétlenül gondolom kizáró oknak a hiányát, mivel lehet hogy máshonnan is tudok tanácsot igényelni erre vonatkozóan. Ennek fényében az angoltudás meglétét és vélt szükségességét kérem tüntessék fel, és azt is ha ugyan önök nem tudnának ilyen specializáltabb kérdésre választ adni nekem de van javaslatuk arra, hogy hol és kik máshol tudnak nekem.

Várható éves árbevétel: 6 MFt és 50 MFt között, egyelőre még nem bizonyos.
Kimenő számlák lehet, hogy havi 1, 5, vagy 150 körül is lehetnek, még nem bizonyos.

Az egyéni vállalkozás már létre van hozva KATA módon kb 4-5 hónapja és volt eddig kb 2 MFt árbevétele egy külföldi Európai Uniós cégtől a szamlazz.hu-n keresztül kiállítva. Plusz szolgáltatásként szeretném ha leellenőriznék azt is, hogy a válalkozással kapcsolatban eddig is minden rendben van-e. Kérem árajánlatukba ezt opcionális tételként tüntessék fel.

További opcionális szolgáltatásként szeretném, hogy azt is meg tudjuk majd vizsgálni később, hogy más forma előnyösebb lehet-e díjak és adók szempontjából mint a KATA erre az esetre (pl tételes adózás(?), vagy Bt, Kft, egyéb), kérem ennek megvizsgálását és tanácsadási díját is tüntessék fel külön tételben. Ezt lehet ugyan is akkor venném igénybe hogyha pár hónap stabil üzleti kapcsolat már mögöttem van velük.

Természetesen ha bármi miatt kizáró ok, hogy pár hónapot is tevékenykedjek ilyen formában, pl átlépne valamilyen kizáró értékhatárt, akkor arról természetesen kérem tájékoztasson ezen opcionális adó-optimalizálási tanácsadáson kívül is minnél hamarabb.

Információbiztonsági szempontok miatt is ügyfélkapus jelszavam átadása nélkül szeretném elsősorban ha tudnánk minden ügyet intézni, kérem írják meg, hogy ezt tudják-e vállalni. Akár egyes kitételek mellett, pl.: hogy (a) így olykor nekem kell ügyintéznem azon keresztül akár teljesen egyedül akár az önök útmutatásával; (b) vagy más fajta könyvelői felhatalmazással megoldható jelszóátadás nélkül hogy önök intézkedjenek a releváns területeken a nevemben; vagy (c) egyebek. Ha nem gondolnak jelszóátadás nélkül megoldhatónak valamit, kérem tudassák velem, mik azok.

Interneten keresztül talán a legegyszerűbb nekem is és maguknak is ha intézünk szinte mindent, de persze az is előny lehet ha személyes találkozóra is van lehetőség Budapesten néha/ritkán, esetleg még a kezdetekben tanácsadás erejéig. De nem feltétlenül ragaszkodom ehhez.

Ajánlatadás

Információk
Címzettek
155
Megtekintések
251
Feltett kérdések
0
Ajánlatok
5
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ