Kft | Könyvelés | Budapest 17. kerület

Kft | Könyvelés | Budapest 17. kerület

Ajánlatkérés

Ajánlattétel határideje: 2021.01.29

lezárt

1171 Budapest 17. kerület | 25 km

Keresett tevékenységek
Könyvelés
Részletek a vállalkozásról
Társasági forma
Kft
Főtevékenység
műanyag alkatrész gyártás
Alapítás éve
Nincs megadva
Várható éves árbevétel (MFt)
200-500 MFt
Alkalmazottak száma
90
Bejövő számlák (hó/db)
1
Kimenő számlák (hó/db)
1
Működtet pénztárgépet?
nem
Cégautók száma
0
Bankszámlák száma (db)
0
Végez külkereskedelmet?
nem
A feladat rövid leírása
Csak bérszámfejtésre kérek ajánlatot, a könyvelést alkalmazott végzi.

A feladat személyes jelenlétet nem igényel. Kapcsolattartás a szakmailag felkészült HR-essel, aki mindent szkennelve küld. Kb. 85 fő munkavállalónk van, ki-belépő együtt kb. 7 fő havonta. Mellettük átlagosan havonta 5 fő alkalmi dolgozik. Bejelentésüket a bérszámfejtőtől várjuk. Következő hétre bejelentésük, aktuális hétre elszámolásuk péntekenként történik. Egy személynek jellemzően 2-3 kifizetése van havonta.

Az állandó létszámból kb. 50 fő 3 műszakban dolgozik, a túlóra előfordulása változó. A ledolgozott órák összesítéséhez és a pótlékok elszámolásához kézzel vezetett jelenléti ívet tudunk rendelkezésre bocsátani. A ledolgozott napok számától függő havi bónusz kezelését a bérszámfejtőtől várjuk.
Kb. 40 fő kap munkába járásra költségtérítést, ennek 2/3-a gépkocsi költségtérítés, a többi bérlet. Előbbi kiszámítását a bérszámfejtőtől várjuk. Bérfizetés 10-én vagy az előző munkanapon. A cég nem tb kifizetőhely, kb. havi 5 db táppénzigénylés van. Reprezentáció és telefonszámla után fizeti a cég az adókat, ennek a kezelését a bérszámfejtőtől várjuk.

A HR havonta listát kér a ki-belépőkről, átlagos létszámról, ledolgozott órákról, túlórákról, a menedzsment pedig egy kimutatást arról munkavállalónként, hogy ki milyen jogcímen mennyit kapott, ebből milyen levonások voltak, a cég milyen közterheket fizetett utána.

Ha az egyes feladatokra külön díjszabás van, akkor mindent részletesen szeretnénk látni annak érdekében, hogy a bérszámfejtés havi költsége kalkulálható legyen.

Ajánlatadás

Információk
Címzettek
131
Megtekintések
377
Feltett kérdések
1
Ajánlatok
33
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ