Egyéni vállalkozó (főállású) | Könyvelés | Budapest 16. kerület

Egyéni vállalkozó (főállású) | Könyvelés | Budapest 16. kerület

Ajánlatkérés

Ajánlattétel határideje: 2020.11.28

lezárt

1165 Budapest 16. kerület | 5 km | Csak kijelölt irodáktól

Keresett tevékenységek
Könyvelés
Részletek a vállalkozásról
Társasági forma
Egyéni vállalkozó (főállású)
Főtevékenység
591101
Alapítás éve
2020
Várható éves árbevétel (MFt)
3-12 MFt
Alkalmazottak száma
1
Bejövő számlák (hó/db)
3
Kimenő számlák (hó/db)
3
Működtet pénztárgépet?
nem
Cégautók száma
0
Bankszámlák száma (db)
1
Végez külkereskedelmet?
nem
A feladat rövid leírása
November 1-től 12 hónapig kötelezett vagyok az SZJA adózásra, utána átmennék KATA rendszerbe. Egy pályázat keretein belül alapítottam meg vállalkozásomat. A jelenlegi könyvelőm 15.000 ft/hó díjon nyújt a könyvelés, bérszámfejtés, általános könyvelői feladatokon túl: Adótanácsadást és a pályázattal kapcsolatban is tud válaszolni a kérdéseimre mivel mint oktató is részt vett abban.
Azért váltanám le mert túl sok ügyfelet vállalt magára és a slendriánságával és azzal hogy heti 1 telefont nem tudok megereszteni vele veszélybe sodorja a vállalkozásomat és engem. Jeleztem felé hogy külföldi alvállalkozó számlázna be a hónapban egy összegről nekem egy munkához, és esze ágában nem volt szólni arról hogy közösségi adószámot kellene csináljunk akkor ehhez az ügylethez. Annyi volt a válasza hogy simán állíthat ki számlát nekem. Közben egy könyvelő fórumon feltettem a kérdést ahol könyvelők egész hada esett nekem hogy hogy kérdezhetek ilyet, hiszen evidens hogy kell közösségi adószám. Szóval úgy áll a helyzet hogy a második alkalom amikor nem kaptam adóügyben a valósággal összhangban álló választ, és a bizalmam megrendült. Nem gondolom hogy a tudásuk hiányos, de ha nincs kapacitásom megfelelően foglalkozni egy ügyféllel akkor nem vállalom el és veszem fel a díjazást érte én azt gondolom. Tudom hogy Ginopos pályázatban nem fog tudni segíteni egy pályázaton kívül álló könyvelő, de jelen helyzetben nagyobb esélyt látok egy egyszerű számla kiállításával történő elhasaláson mint hogy a pályázatban rontsak el valamit véglegesen. Egyenlőre csak ajánlatot kérek. Ha találnék olyan könyvelőt aki esetleg a pályázattal is képben van, hajlandó vagyok havi 20.000 ft megfizetésére, csak arra kérem ne legyen mérges ha a vállalkozás elején heti esetleg 2 alkalommal felhívom munkaidőben. Köszönöm szépen.

Ajánlatadás

Információk
Címzettek
9
Megtekintések
169
Feltett kérdések
0
Ajánlatok
2
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ