Kft | Könyvelés | Törtel

Kft | Könyvelés | Törtel

Ajánlatkérés

Ajánlattétel határideje: 2020.08.24

lezárt

2747 Törtel | 75 km

Keresett tevékenységek
Könyvelés
Részletek a vállalkozásról
Társasági forma
Kft
Főtevékenység
hitelközvetítés
Alapítás éve
2011
Várható éves árbevétel (MFt)
3 MFt alatt
Alkalmazottak száma
0
Bejövő számlák (hó/db)
0
Kimenő számlák (hó/db)
0
Működtet pénztárgépet?
nem
Cégautók száma
0
Bankszámlák száma (db)
1
Végez külkereskedelmet?
nem
A feladat rövid leírása
Egy olyan cég végelszámolásához szükséges könyvelői feladatokra keresek segítséget, amelyik nem folytatott gazdasági tevékenységet. Olyan könyvelőt keresek, akinek már van végelszámolási tapasztalata. A cég neve: Zöld Út Hitel Kft. - végelszámolás alatt, cégjegyzékszám: 13-09-146211, adószám: 22626970-2-13. A cég végelszámolója vagyok, tulajdonosként és korábbi ügyvezetőként. A végelszámolás határideje: 2020. augusztus 31.

A cégnek sosem keletkezett bevétele, a költségek is csak pár ezer voltak összesen, 1-2 postaköltség még eleinte, illetve a bankszámlán a számlavezetési díjjal kapcsolatos egyenlegmozgások.

A cégnek nincs hitele, kintlévősége sincs, tartozása pedig alapvetően egy 100 ezer forintos mulasztási bírság egy régebben be nem küldött adóbevallásért vagy mérlegért, de a NAV-nál azt mondták, ennek elengedését már csak a végelszámolás során lehet kérelmezni - ezen kívül az idei kamarai tagdíjjal adós a cég és kb. 1000 forint alatti bankköltséggel, ezt a kettőt hamarosan pótolom, más nem jelentkezett be hitelezőként.

A cégben kéne lennie kb. 960 ezer forint házipénztár egyenlegnek, de ez nincs, én már így vettem át a céget 2011-ben, eddig minden céggel kapcsolatos költséget a saját pénzemből fizettem, ami felmerült.

A cégben most már én vagyok a többségi tulajdonos, miután kivásároltam az államtól tavaly, ahová korábban öröklés miatt került, a kisebbségi tulajdonos benne pedig a párom, ketten vagyunk tulajdonosok.

A cégnek nincs vagyontárgya, autója, gépe, amortizációja, készlete, meg semmi egyéb ilyene, továbbá nincs alkalmazottja sem (én működtem közre benne csak, ügyvezetőként)

Az eddig határidős szükséges adóbevallásokat mind beküldtem, ezek mind megvannak, de NINCS semmilyen főkönyvi kivonat - a főkönyvi kivonat rekonstruálásához szükséges bankszámlakivonatokat viszont el tudom küldeni, azok - néhány kivétellel - megvannak elektronikusan.

A cégben végelszámolóként az alábbiakra lenne szükségem a könyvelőtől: augusztus 31-ig legyen meg az ilyenkor szükséges könyvelési anyag és könyvelési szempontból le legyen zárva a cég. Tehát: a végelszámolás nyitó mérleg és leltár, illetve záró mérleg és leltár. Ezt kéri ugyanis tőlem az ügyvéd.

Illetve kell segítség majd Öntől abban is, hogy a 100 ezer forintos NAV büntetés elengedését vagy mérséklését kérjem, és a végelszámolási mérleg be legyen adva.

Ezekre kérek árajánlatot Öntől.

Ha bármilyen információra szüksége lenne még az árajánlat összeállításához, úgy kérem keressen e-mailben a homape3@gmail.com címen vagy telefonon: (70) 207 9464. Köszönöm.

Ajánlatadás

Információk
Címzettek
60
Megtekintések
332
Feltett kérdések
0
Ajánlatok
3
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ