Kft | Könyvelés | Szeged

Kft | Könyvelés | Szeged

Ajánlatkérés

Ajánlattétel határideje: 2020.02.08

lejárt

6728 Szeged | 5 km

Keresett tevékenységek
Könyvelés
Részletek a vállalkozásról
Társasági forma
Kft
Főtevékenység
Kulturális programok szervezése
Alapítás éve
2020
Várható éves árbevétel (MFt)
12-20 MFt
Alkalmazottak száma
1
Bejövő számlák (hó/db)
40
Kimenő számlák (hó/db)
40
Működtet pénztárgépet?
nem
Cégautók száma
0
Bankszámlák száma (db)
1
Végez külkereskedelmet?
nem
A feladat rövid leírása
Árajánlatot szeretnék kérni egy új egyszemélyes kft könyvelésére. A tevékenység kulturális, marketing programok előadások szervezése, produkciók bemutatása, jegy eladás.

A kft alapítónak jelenleg is van egy 4 órás munkaviszonya, amely folyamatos menne a kft tevékenysége mellett. A kft-ben csak akkor lenne bejelentve ha azt kötelező megtenni. Egyenlőre más nem lenne bejelentve.

A könyvelési árajánlat mellett azt szeretném megtudni, hogy egy ilyen jogviszonyban, mennyi kb az az összeg, amelyet járulékként be kellene fizetni. A fix költségeket igyekszem tervezni, amelyhez hozzájönnek a könyvelési díj is. Kötelező-e bejelenteni egy főt, az alapítót - ha igen, az kb- milyen költséget jelent fixen minden hónapban.

A jegyeladás a jegy.hu rendszerében működne, amelynek a számlázó hátterét a szamlazz.hu rendszere biztosítja. Lennének majd menedzsment előadások, marketing előadások. Igy fontos lenne ezen számlák könyvelése, utazás, költségtérítás.

Ajánlatadás

Információk
Címzettek
6
Megtekintések
257
Feltett kérdések
0
Ajánlatok
6
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ