Tópart Kft. - Könyvelő
Bemutatkozás

A Tópart Könyvelőirodában a rendelkezésünkre bocsájtott bizonylatokat a mindenkori hatályos adó és számviteli törvény szabályai alapján dolgozzuk fel. Nemcsak egyszerűen könyvelünk! Figyelemmel követjük eredményét, ellátjuk praktikus tanácsokkal, felhívjuk figyelmét a határidőkre és az adófizetési kötelezettségekre.
Célunk, a folyamatosan változó és egyre inkább szigorodó jogszabályi környezetben segíteni az általunk könyvelt vállalkozásoknak, hogy könnyedén legyőzhessék a mindennapi gazdasági élet adta kihívásokat.
Mindezt garantálja a munkatársaink sokirányú gyakorlati tapasztalata a számviteli és adótörvények területén, a folyamatosan elvégzett szakmai képzések, a szakmai felelősségbiztosítás és a munkánkat segítő könyvvizsgáló és ügyvéd.


Beszélt nyelvek: magyar, angol
Szolgáltatások

Egyéni vállalkozások, őstermelők, társas vállalkozások és egyéb szervezetek figyelmébe ajánljuk Győrben és akár országosan is a következő szolgáltatásainkat:
teljes körű főkönyvi könyvelés, naplófőkönyv vagy pénztárkönyv vezetése az átvett bizonylatok alapján,
könyvelési anyagok átvétele igény esetén a partnernél, Győr 20 km-es körzetében;
gazdasági elemzés-tanácsadás
adóbevallások elkészítése
beszámolókészítés
bérszámfejtés
igény esetén helyszíni könyvelés
Referenciák

Cégünk több, mint 20 éves múltra tekint vissza, melyet állandó szervezeti és ügyintézési fejlesztés kísért. Munkatársaink folyamatos szakmai képzéseken vesznek részt.
Kapcsolat

Cím
9011 Győr, Egysori u. 48/A
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek