Bemutatkozás

Regisztrált mérlegképes könyvelőként, több mint 30 éves gyakorlattal, rugalmas feltételekkel könyvelést, bérszámfejtést vállalok Esztergom, Dorog, Csolnok,Tát, Nyergesújfalu, Pilismarót, Dömös, Tokod, Lábatlan, Mogyorósbánya, Tata, Tatabánya, Mocsa, Komárom,Visegrád, Szentendre, Tahitótfalu, Dunabogdány, Leányfalu, Leányvár, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Pilisszentlélek, Budapest II., III. IV., IX. és XIII. kerületében, valamint fenti települések vonzáskörzetében. Szeretettel várom kedves leendő ügyfeleimet.
Cégalapítástól a beszámolókészítésig számíthat Rám! Felelősségbiztosítással rendelkezem! Távkönyvelést, mobilkönyvelést vállalok! Kérem, ne "dobják félre" az ajánlatomat csak azért, mert mondjuk nem pont 5 km-re van az irodám az Önök székhelyétől. :-)Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Cégalapítás, könyvelés, bérszámfejtés (távkönyvelésben, és mobilkönyvelésben is; így Önnek ki sem kell tennie otthonról a lábát); adóbevallások elkészítése, cégképviselet.
Referenciák

Vállalkozóként több, mint 15 éves tapasztalattal dolgozom könyvelőként többféle tevékenységű vállalkozások számára. Egyébként több, mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem (gazdasági-pénzügyi vezető, belső ellenőr, főkönyvelő, stb.)

Regisztrált mérlegképes könyvelőként természetesen felelősségbiztosítással is rendelkezem. Megegyezés szerint kérésre házhoz megyek az anyagért.

Minden Ügyfelemmel egyedi megbízási szerződést kötünk Ennek szellemében határidőre és megbízhatóan, pontosan, felelősséggel végzem munkámat.
A beadandó és befizetendő bevallások előtt e-mailben tájékoztatok az Ügyfeleimet a fizetendő adókról, járulékokról, aktuális eredményéről.
Fontos számomra a hosszú távú kapcsolat és a kölcsönös bizalom, legjobb tudásom szerint, precízen dolgozom. 

Amennyiben Önnek is megfelel, elegendő csak negyedévente, félévente, vagy éves szinten a személyes találkozások. E-mailben, futárral, postán, faxon, vagy felhőben küldheti bizonylatokat, így Önnek még több ideje marad vállalkozása profitjának emelésére.
Kapcsolat

Cím
2500 Esztergom, Őrtorony utca 17.
Cím 2
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek