Bemutatkozás

Üdvözlöm! Bak János, a Helyben-Távban Kft. könyvelőiroda-vezetője vagyok. 15 éves vállalkozói múltam miatt valószínűleg hasonlóan gondolkodunk a vállalkozásáról, és így a tanácsaimat könnyen készpénzre válthatja. Azoknak tudok elsősorban segíteni, akik modern, átlátható könyvelést szeretnének vállalkozásukhoz, akár könyvelőváltással is.

AZOK FIGYELMÉT keresem, akik szeretnének minden könyvelési ügyet e-mailben és telefonon elintézni, amit csak lehet.

Ügyfeleink jellemzően:

60%: Új vállalkozók, akik megbízható könyvelőt keresnek, mert tudják, hogy az fontos - ezek többsége fiatal (25-35);
20%: Vállalkozók, akik eleve online könyvelést keresnek, és ezért hajlandók távolabbi könyvelőirodát is választani, akiről úgy látják, ért az effajta megközelítéshez (mi ebben vagyunk elöljárók);
20%: Vállalkozók, akik csalódtak a jelenlegi könyvelésükben, és másodszorra, vagy harmadszorra már megbízható könyvelőt szeretnének, akkor is, ha az nem a legolcsóbb.


Beszélt nyelvek: magyar, angol
Szolgáltatások

Ingyenes tanácsadás a szerződéskötés előtt (akár telefonon is).
A KATÁ-tól a komplex, nemzetközi ügyvitelig nyújtunk könyvviteli szolgáltatást.
Referenciák

Könyvelőink mindegyike több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik az egyéni vállalkozások és gazdasági társaságok könyvelésében. Emellé kialakítottuk az online könyvelésnek a technikai hátterét, hogy az ügyfélnek csak akkor kelljen eljönnie a könyvelőirodába, ha valamit mindenképpen személyesen szeretne megbeszélni.

További referenciáinkat elolvashatja Facebook oldalunkon. Ott a Facebook által hitelesített, valódi ajánlásokat talál, valódi ügyfeleinktől.
Kapcsolat

Cím
1134 Budapest, Bulcsú utca 15.
Cím 2
2800 Tatabánya, Boróka utca 7.
E-mail
bakjanos@helyben-tavban.hu
Telefon
06-20-333-4444