HAPPYBI Bt. - Könyvelő
Bemutatkozás

2000 óta gazdasági társaságok, non-profit szervezetek és egyéni vállalkozások könyvélését, bérszámfejtését végzem mérlegképes könyvelőként (vállalkozási és non-profit). Diplomámat a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szereztem.

2020-tól bővítettük a cégünk tevékenységi körét, OKj-s munkavédelmi technikus végzettséget szereztem.


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Alapkövetelmény a szakmailag precíz könyvelés, bérszámfejtés és a bevallások határidőre történő beadása. De ennél jóval többet adok. Érezni fogja a törődést, mert a mechanikus könyvelés helyett valódi támogatást kívánok nyújtani Önnek.

A számviteli szolgáltatáson túl a kötelező munkavédelmi szaktevékenység ellátását külső szolgáltatóként is el tudjuk látni.

Referenciák

Több mint 20 éves - gazdasági társaságnál és nonprofit szervezetnél szerzett - tapasztalat van mögöttem. Egyszemélyes gazdasági társaságoktól, több milliárdos árbevételű cég könyvelésében szereztem tapasztalatot.

A személyes kapcsolat az ügy felekkel számomra fontos, hiszen az egymás iránti bizalom elengedhetetlen. A siker a közös munkában, a folyamatos együttműködésben, személyre szabott szolgáltatásban rejlik.
Kapcsolat

Cím
8164 Balatonfőkajár, Iskola utca 31.
Cím 2
1045 Budapest, Tél utca 136. 10/31.
E-mail
junakne.ibolya@gmail.com
Telefon
+36304878827