Booking-Kontir Kft. - Könyvelő
Bemutatkozás

Újonnan alakult családi vállalkozásunkban várjuk újdonsült ügyfeleinket.

15 évvel ezelőtt végeztem mérlegképes könyvelőként. Ez alatt az idő alatt volt szerencsém mind könyvelőirodai, mind pedig multinacionális környezetben tapasztalatot gyűjteni. Dolgoztam több könyvelőprogramban, illetve vállalatirányítási rendszerben. (SAP-ban is.) A folyamatos továbbképzések mellett 5 évvel ezelőtt adótanácsadó szakképesítést szereztem.

Üzlettársam a Budapesti Gazdasági Főiskolán (mai nevén Budapesti Gazdasági Egyetem) végzett közgazdaként. E végzettsége mellett számos egyéb - többek között mérlegképes könyvelői - képesítéssel is rendelkezik. Szakmai életútja során mind mikro- és kisvállalkozások, mind milliárdos forgalmú nagyvállalatok számvitelével, pénzügyével és kontrollingjával is foglalkozott. Elkötelezett pénzügyesként fontos számára a precizitás és a pontosság.

Teljes körű számviteli szolgáltatás nyújtunk kis- és közép vállalkozásoknak egészen az alapítástól a beszámoló elkészítéséig, ide értve az adóhatóság előtti képviselet, igény esetén pénzügyi szolgáltatást is. (Utalás, számlázás) Nem várt kapacitáshiány miatt projektjelleggel, de akár hosszútávon is bedolgozást vállalunk akár a helyszínen vagy távmunkában is. Vállaljuk továbbá egyéni vállalkozások könyvelését.

Schreiner Katalin
ügyvezető


Beszélt nyelvek: magyar, angol, német, orosz
Szolgáltatások

könyvelés
távkönyvelés
újra könyvelés
beszámoló, bevallások elkészítése
adóhatóság előtti képviselet
tanácsadás
számlázás
egyéb pénzügyi szolgáltatás
Referenciák

könyvelőiroda
nagy vállalat
mezőgazdaság
pénzügy
SAP
Kapcsolat

Cím
9154 Mosonszentmiklós, Gergely utca 32.
E-mail
bookingkontir@gmail.com
Telefon
+36303268027